Cursos i activitats

Obert període d'inscripcions als Tallers d'Obra Gràfica 2019

Tallers i cursos d'Obra Gràfica 2019 / Printmaking workshops 2019

tallers-estiu_2019.pdf
2 MB
Descàrrega

Tallers d'obra gràfica de Joan Miró 2019

"Pensam que s’ha d’acostar l’artista a la creació contemporània aprofitant tots el recursos que la societat genera per ajudar-lo a trobar l’eina que més s’adapti al seu llenguatge personal"

La Fundació Miró Mallorca va néixer de la donació de Joan Miró i la seva família a la ciutat de Palma, l’any 1981, dels quatre tallers de creació en els quals havia treballat de valent, des de 1956 fins a la seva mort, amb la intenció de convertir-los en un estímul per a les futures generacions d’artistes. Miró va expressar el desig de mantenir viu l’esperit de creativitat i transgressió més enllà de la seva mort, i aquesta il·lusió es va poder fer realitat a Son Boter. Els tallers han mantingut la voluntat de ser impuls per a l’experimentació de les propostes més diverses.

Any rere any, en aquest escenari tan privilegiat, artistes joves i altres de més consagrats desenvolupen projectes, transmeten idees i comparteixen experiències creatives. La Fundació Miró Mallorca ha possibilitat el treball de nombrosos artistes en els seus tallers de gravat, litografia, serigrafia, i ceràmica. A més els tallers s’han obert a les noves tecnologies i han incorporat el treball amb sistemes d’impressió digital. La difusió de les Beques Pilar Juncosa i Sotheby’s en un ampli nivell internacional contribueix a la trobada de joves artistes d’arreu del món en els nostres tallers i possibilita estades i experiències a l’exterior.

L’objectiu que ha marcat la tasca de tots aquests anys de treball continuat i que ens seguim proposant és aconseguir l’equilibri entre la memòria i la innovació, el respecte envers les tècniques tradicionals lligat al desig de contemporaneïtat més intens.

Contacte

Tallers d’obra gràfica
Fundació Miró Mallorca
Carrer de Saridakis, 29
07015 Palma
Tel. +34 971 701 420
Fax +34 971 702 102
tog@miromallorca.com

Bases

Podran sol·licitar la inscripció als cursos totes les persones interessades. S’adjuntarà currículum vitae i de 4 a 6 fotografies d’obra recent amb les dades del formulari d’inscripció. La sol·licitud es dirigirà a Fundació Miró Mallorca, referència (Tallers d’obra gràfica) per e-mail o carta.

  • Selecció: el professor del curs realitzarà la selecció i la seva decisió serà inapel·lable. L’admissió al curs es comunicarà individualment
  • Pagament: els participants seleccionats hauran d’enviar còpia del justificant de l’ingrés de la matrícula efectuat a “la Caixa”: ES97 2100 4011 52 2200005120
  • Material: inclòs en el preu del taller

Tallers i cursos 2019


Inscripció als Tallers d'Obra Gràfica de Joan Miró 2019