Actualitat

De Fundació Pilar i Joan Miró a Miró Mallorca Fundació

15 desembre 2017

Avui comença una nova etapa. La presentació de la nova identitat corporativa i la nova web de la Fundació són motiu d'orgull per a tots els que fem possible que el desig de Miró sigui molt viu i present en el nostre dia a dia.

Contacte

Miró Mallorca Fundació
Carrer Saridakis, 29
07015 Palma
Tel. +34 971 701 420
Fax +34 971 702 102
info@miromallorca.com

Benvinguts a la nova pàgina Web de la Miró Mallorca Fundació. La Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca no deixarà d’existir a títol institucional, però hem creat una nova marca més moderna, pròxima i adaptada als nous temps i les noves tecnologies, Miró Mallorca Fundació.

Avui s’han presentat públicament tant la nova identitat i logo de la Fundació, com com la pàgina Web que esteu visitant. Ha estat un camí llarg, però que ha valgut molt la pena donat els resultats obtinguts. Tant la nova identitat i el naming de la Fundació, com la nova web són l’inici d’una nova etapa que ens ha de permetre arribar a més persones, a ser més propers i més transparents encara.

La nova Web serà, sens dubte, un dels nostres principals canals de comunicació i difusió. Per això hem volgut que fos una Web dinàmica, interactiva, responsiva, atractiva i adaptada al S. XXI.

* * *
No hi ha comentaris

Publica un comentari