Nous Tallers d'Obra Gràfica 2018

Informació i inscripcions a partir del 25 d'abril

Cursos i activitats

Contacte

Tallers d'Obra Gràfica de Joan Miró
Miró Mallorca Fundació
Carrer Saridakis, 29
07015 Palma
Tel. +34 971 701 420
Fax +34 971 702 102
tallers@miromallorca.com

Tallers d’obra gràfica de Joan Miró 2017

Miró Mallorca Fundació va néixer de la donació de Joan Miró i la seva família a la ciutat de Palma, l’any 1981, dels quatre tallers de creació en els quals havia treballat de valent, des de 1956 fins a la seva mort, amb la intenció de convertir-los en un estímul per a les futures generacions d’artistes.

Miró va expressar el desig de mantenir viu l’esperit de creativitat i transgressió més enllà de la seva mort, i aquesta il·lusió es va poder fer realitat a Son Boter.

Els tallers han mantingut la voluntat de ser impuls per a l’experimentació de les propostes més diverses

Any rere any, en aquest escenari tan privilegiat, artistes joves i altres de més consagrats desenvolupen projectes, transmeten idees i comparteixen experiències creatives. Miró Mallorca Fundació ha possibilitat el treball de nombrosos artistes en els seus tallers de gravat, litografia, serigrafia, i ceràmica. A més els tallers s’han obert a les noves tecnologies i han incorporat el treball amb sistemes d’impressió digital

La difusió de les Beques Pilar Juncosa i Sotheby’s en un ampli nivell internacional contribueix a la trobada de joves artistes d’arreu del món en els nostres tallers i possibilita estades i experiències a l’exterior.

Pensam que s’ha d’acostar l’artista a la creació contemporània aprofitant tots el recursos que la societat genera per ajudar-lo a trobar l’eina que més s’adapti al seu llenguatge personal.

D’aquesta manera, han de poder conviure en el mateix marc les tècniques de més llarga tradició amb les investigacions més agosarades. L’objectiu que ha marcat la tasca de tots aquests anys de treball continuat i que ens seguim proposant és aconseguir l’equilibri entre la memòria i la innovació, el respecte envers les tècniques tradicionals lligat al desig de contemporaneïtat més intens.

Bases

Termini enviament sol·licituds: fins a 30 dies abans de l’inici de cada taller.

Podran sol·licitar la inscripció als cursos totes les persones interessades. S’adjuntarà curriculum vitae i de 4 a 6 fotografies d’obra recent amb les dades del formulari d’inscripció. La sollicitud es dirigirà a Miró Mallorca Fundació, referència (Tallers d’obra gràfica) per e-mail o carta.

Selecció: el professor del curs realitzarà la selecció i la seva decisió serà inapel·lable. L’admissió al curs es comunicarà individualment

Pagament: els participants seleccionats hauran d’enviar còpia del justificant de l’ingrés de la matrícula efectuat a “la Caixa”: ES97 21004011 52 2200005120

Material: inclòs en el preu del taller

Cursos i tallers 2017

Tallers2017_OK.pdf
3 MB
Descàrrega

Tallers i cursos 2017

Inscripció als Tallers d'Obra Gràfica