Premsa

Contacte

Benvinguts a la sala de premsa de la Fundació Miró Mallorca. Gràcies per fer servir aquest servei. Respondrem a la teva petició el més aviat possible. Per sol·licitar informació addicional sobre el Museu, entrevistes o qualsevol altra petició que pugui ser d’interès per a un mitjà de comunicació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres i us respondrem el més aviat possible.

Departament de Comunicació i Màrqueting de la Fundació Miró Mallorca

Telèfon: (+34) 971 70 14 20 — (+34) 616 694 603
E-mail: comunicació@miromallorca.com

Per a peticions concretes d’informació, entrevistes, lloguer d’espais, etc. pots adreçar-te directament al Departament de Comunicació de la Fundació.

E-mail: roser.salmoral@miromallorca.com
E-mail: natalia.covas@miromallorca.com

Formulari de contacte

  Tots els camps són obligatoris


  Segueix-nos

  Newsletter

  Si vols rebre al teu email les notes de premsa de la Fundació Miró Mallorca, les nostres activitats o esdeveniments ho pots fer si et subscrius a la nostra newsletter.

  Subscriure's

  Xarxes

  També et pots seguir-nos a les nostres xarxes socials.

  Area professional

  Accés professionals

  Si voleu rebre per correu electrònic les informacions per a premsa de la Fundació Miró Mallorca, subscriviu-vos al butlletí a través d'aquest enllaç:

  Subscripció premsa

  Si el que voleu és accedir a les imatges de la col·lecció i de les exposicions temporals, subjectes a determinades condicions d'ús, heu d'accedir com a professionals a través d’aquest enllaç:

  Accés professionals