• Què

  • Curtmetratge + tertúlia sobre arquitectura contemporània
 • Lloc i hora

  • Auditori de la Fundació a les 19 h
 • Preu

  • Entrada gratuïta
 • Inscripció i entrades

  • No cal imprimir cap document. Només cal registrar-se a ENTRADES
Activitats

“Arquitectura en corto”: cicle de curtmetratges sobre arquitectura contemporània a la Fundació

Es projectarà per primera vegada a Mallorca el documental "Picapedrers", del director Kike Barberá

23 setembre 2021 de 19 a 20h
Cinema i audiovisuals, Conferències i seminaris

Dijous 23 de setembre a les 19 h tindrà lloc a la Fundació una inèdita sessió de "Arquitectura en corto", el cicle de curtmetratges sobre tendències en l'arquitectura contemporània. El documental "Picapedrers" l'han produït els arquitectes i paisatgistes Sergi Carulla i Oscar Blasco, de l'estudi Scob. El film ha estat seleccionat entre els millors festivals de pel·lícules sobre arquitectura, entre ells el de Rotterdam i Nova York.

Dijous 23 de setembre a les 19 h tindrà lloc a la Fundació una inèdita sessió de “Arquitectura en corto”, el cicle de curtmetratges sobre tendències en l’arquitectura contemporània. En aquesta ocasió, es projectarà per primera vegada a Mallorca el documental “Picapedrers”, del director Kike Barberá, produït pels arquitectes i paisatgistes Sergi Carulla i Oscar Blasco, de l’estudi Scob. “Picapedrers” ha estat seleccionat entre els millors festivals de pel·lícules sobre arquitectura, entre ells el de Rotterdam i Nova York.

Tots dos arquitectes han treballat com a responsables de projectes urbans en diverses administracions públiques i imparteixen classes en el Màster d’Arquitectura de l’Paisatge de la UPC de Barcelona ia l’Institut Europeu de l’Disseny. Els seus treballs han obtingut ampli reconeixement internacional en premis, concursos i revistes especialitzades. L’estudi ha estat guardonat amb diversos premis internacionals, entre ells el FX Awards i els A + Architizer Awards pel seu projecte de l’ampliació de la Marina Port Vell de Barcelona.

En 2017, els seus projectes de parcs esportius urbans a Barcelona van ser guardonats amb l’OIC / IAKS Award, el premi internacional d’arquitectura més important per a instal·lacions esportives, recreatives i d’oci, recolzat pel Comitè Olímpic Internacional. Durant els últims anys, aquests projectes han estat seleccionats per a diverses exposicions a França, Suïssa i Espanya.

Paral·lelament a la pràctica professional Sergi Carulla i Oscar Blasco treballen en la investigació sobre el paisatge ampliada a altres formats.