• Per a qui

    • Qualsevol persona interessada en la creació i l'experimentació artística
  • Quan

    • Cada dimecres i divendres
  • On

Activitats

#Miróenfamília: recursos per a crear des de casa

Cada dimecres i divendres una nova proposta!

18 març — 2 juny 2020
Cinema i audiovisuals

En aquests dies en què l’art i l’experimentació artística poden convertir-se en una finestra oberta a altres mons, des del Departament d'Educació i Activitats de la Fundació Miró Mallorca hem volgut crear la iniciativa #Miróenfamília.

Amb la intenció de posar a l’abast de tothom propostes d’educació artística perquè les pugueu realitzar des de casa, cada DIMECRES i DIVENDRES publicarem un nou post en el nostre blog EducaMiró amb una proposta diferent que navegarà entre l’Univers de Miró i l’art contemporani a partir de l’experimentació artística.

No són propostes tancades. Podeu modificar, ampliar i qüestionar tot allò que desitgeu! Les activitats que us oferim, per tant, pretenen convertir-se en una línia de sortida des d’on deixar volar la vostra imaginació i estimular la vostra creativitat.

Ens agradaria que, si vos animau a crear i experimentar, feu fotografies del procés o del resultat, i les compartiu a les xarxes socials amb el hashtag #Miróenfamília, per tal d’anar creant en comunitat i perquè  “família” som tots i totes!