• Programa social

    • Per participar en aquestes activitats és necessari fer-ho a través de les entitats socials
  • 6 de març de 2024

    • Activitats participatives amb Càritas Mallorca
  • 8 de març de 2024

    • Un jardí de contes amb Benestar Social de l’Ajuntament de Palma, Natzaret i la Taula d’Entitats
Activitats

Pilar Juncosa en el Dia Internacional de la Dona

6 març 2023 i 8 març 2024
Conta contes, Tallers i cursos, Visites

Amb motiu del dia Internacional de la Dona, la Fundació Miró Mallorca ofereix un programa d’activitats organitzades per La Taula de Participació de Cala Major i Sant Agustí. Aquestes activitats van dirigides als infants, joves i famílies d’aquests barris.

La Taula de Participació de Cala Major i San Agustí està formada per les següents entitats i serveis: Centre Municipal de Serveis Socials Ponent, Fundació Natzaret, Càritas, Fundació Miró, Centre de Salut de Sant Agustí, Residència Bonanova, Sempre Acompanyats, Punt de Trobada i l’àrea de Interculturalitat de l’Ajuntament de Palma i te com a objectius la millora de la convivència i la cohesió social sempre comptant amb la participació activa dels veïns i veïnes dels barris.

Activitats participatives amb la col·laboració de Càritas. 6 de març de 2024, 11:30h i 16:30h

Xerrada entre dones: la Biblioteca Pilar Juncosa acull aquesta sessió amb dones per recordar la lluita per la llibertat, igualtat, justícia i pau social. Per tal que les dones es reconeguin com a part de la vida pública i econòmica, així com per reivindicar la seva pertinença i protagonisme en una història hegemònica, la qual en multitud d’ocasions les ha obviat o oblidat.

Taller familiar: s’oferirà una segona activitat per a famílies amb nins i nines de 3 a 15 anys l’horabaixa, remarcant la importància de la data i dels canvis que hem de fer nosaltres mateixos per poder transformar el món que ens envolta. Tot això des d’un vessant lúdic i participatiu.

Un jardí de contes. 8 de març de 2024, de 16 h a 18h.

Amb l’activitat “Un jardí de contes” volem convidar els i les participants a reflexionar sobre diferents temes a través dels contes, la conversa, la dona, la dona i la ciència ( amb la participació de la Dra. Mª Pilar Roca, catedràtica de Bioquímica i ciència de la Salut i invetigadora de la lluita contra el càncer de la UIB), la natura i l’art.

Es tracta d’una activitat comunitària i participativa per a famílies amb nins i nines de 6 a 12 anys. On els infants podran gaudir de diferents conta contes i taller de manualitats relacionats amb el dia de la dona.

Aquesta activitat es realitzarà al jardí de la Fundació Miró.