• Què

  • Campanya La Cultura Alimenta. Xerrada i concert de Sofía Comas
 • Per a qui

  • Públic en general
 • Data

  • Dimecres 1 de juny
 • Horari

  • 20 h
 • Preu

  • 5 € (Recaptació per al banc d'aliments S.O.S MAMÁS)
 • Tiquets

Activitats

Sofía Comas en concert! Sons de Nit 2022

Vermut activista + Concert. Dimecres 1 juny a les 20 h

1 juny 2022
Concerts, Conferències i seminaris

És una iniciativa denominada "Petjades" que agrupa una sèrie de concerts amb la qual Fonart subratlla com a nova ruta fonamental la vigilància, reducció i compensació de la petjada ecològica en els nostres esdeveniments i l’aportació als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Després d’una primera actuació en el primer vermut activista d’aquest any a la Fundació Miró Mallorca, Sofía Comas protagonitzarà un total de 6 concerts en una minigira amb el focus posat en la sostenibilitat. És la iniciativa amb la qual des de Fonart subratllem com a nova ruta fonamental la vigilància, reducció i compensació de la petjada ecològica en els nostres esdeveniments i l’aportació als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Amb aquests concerts que recorreran diversos municipis de Mallorca i Menorca volem sensibilitzar sobre la necessitat de vigilar la nostra petjada de carboni. L’única petjada inesborrable serà la musical i emocional que deixarà Sofía Comas.

Com a iniciativa essencial, les actuacions seran en horari de llum solar per a fomentar l’estalvi energètic, i com a detall rellevant, l’artista es mourà en un vehicle elèctric. Atenció màxima davant qualsevol detall de possible impacte negatiu, en uns concerts que seran de caràcter gratuït al mateix temps que convidaran a la solidaritat amb la donació d’un mínim de 5 euros destinats a entitats i ONG locals de recollida d’aliments, menjadors socials, etc. Perquè l’ODS #2 és “Fam Zero”.

Sofía Comas

És una compositora, cantant i actriu d’origen espanyol/canadenc.

Cofundadora de la banda madrilenya Tucan, ha exercit com a directora musical de la companyia de dansa Zuk en diversos espectacles i ha participat en altres projectes escènics vinculats amb la poesia com a compositora i intèrpret.

El 2020 va debutar amb el seu primer disc en solitari, “El Verano Será Eterno” (Indústrias Bala), un relat a través de cançons i poemes del duel travessat després de la mort del seu pare.

En els darrers temps Sofia ha presentat un nou vídeo, amb la cançó que dóna títol al seu debut, i està presentant en directe sense parar i en diferents formats aquest treball. Acaba de signar amb el segell Everlasting, que editarà el seu proper treball a la tardor del 2022.

Aquest mes de maig 2022 s’acaba d’editar “Corona”, vídeo i single amb una de les cançons que va preparar per a l’espectacle “Quién dice sombra”, estrenat al FIAS i centrat a musicar poemes de Paul Celan.

L’1 de juny s’edita el primer single del seu nou disc, que es titularà “A un pájaro rojo”.