Activitat, Centres educatius, Educació, EducaMiró, Joan Miró, Projecte educatiu digital, visita

Berenam amb Miró. Un curs ple d’aprenentatges!

Publicat el 21 juny 2024

Berenam amb Miró és un projecte educatiu que proposa fer una entrevista en directe entre un grup classe, des del centre educatiu, i les educadores del museu, des d’un dels espais de la Fundació, i consta de tres fases:

  • – Una primera fase, de treball previ a l’aula, que serveix alhora per a preparar l’entrevista al personal del museu el dia previst.
  • – Una segona fase en què realitzam la #connexióendirecte des d’un espai emblemàtic del nostre museu.
  • – I la tercera i última fase que es desenvolupa a l’aula a partir de diverses propostes d’experimentació artística vinculades amb Joan Miró.

Durant aquest curs 2023/2024 hi han participat infants d’educació infantil del CEIP Joan Veny i Clar de Campos, alumnes d’educació primària del CEIP Es Pil·larí i joves del Centre d’Educació Especial Joan XXII d’Inca. Volem donar especialment les gràcies als i a les mestres per la seva implicació, dedicació i interès en el nostre projecte i a tots i totes les participants. Ha estat una experiència molt enriquidora i emotiva on hem gaudit d’uns instants en què, malgrat la distància, ens hem sentit ben a prop i hem pogut comprovar com la curiositat i les ganes d’aprendre no tenen límits!

A continuació, podeu veure algunes fotografies de l’entrevista realitzades des del Taller Sert i des de la mateixa escola. Esperam que us agradin!

* * *