Activitat, Actualitat, Audiovisual

Compte enrere per al cicle de cine PlaySummer 2022!

Publicat el 29 juliol 2022

Ja ho tenim tot preparat per al pròxim 4 d'agost, en què us convidam a gaudir del cicle de cinema en V.O.S "Let's go dancing"!

La programació inclou quatre sessions de cinema que tindran lloc tots els dijous d’agost a les 22 h. Així mateix, aquells que vulguin, podran combinar cinema i art amb una visita guiada a l’exposició actual “Miró, més enllà del llenç”, que s’ofereix prèviament a la projecció del film, de les 20.30 a les 21.30 h.

El cicle tindrà lloc a l’exterior de la Fundació, als jardins d’escultures, amb l’Edifici Moneo com a pantalla i fons singular. La selecció de pel·lícules respon a la temàtica de “Let’s go dancing”, la música i el ball presents a la vida i al cinema, tractant aquest tema des de múltiples prismes i mirades.

4 d’agost: “The Umbrellas of Cherbourg” (dir. Jacques Demy, 1964) 88’

Els paraigües de Cherbourg (Les Parapluies de Cherbourg, en el seu títol original en francès) és una pel·lícula musical francesa de l’any 1964 dirigida per Jacques Demy i protagonitzada per Catherine Deneuve i Nino Castelnuovo.

11 d’agost:  “Hair” (dir. Milos Forman, 1979) 121’

Hair (1979) és una pel·lícula musical dirigida per Miloš Formen i protagonitzada per John Savage, Beverly d’Angelo i Treat Williams. Basada en el musical homònim de 1967, el film va ser nominat al César a la Millor pel·lícula estrangera.

18 d’agost: “The Rocky Horror Picture Show” (dir. Jim Sharman, 1975) 100’

The Rocky Horror Picture Show és una comèdia de terror britànica i americana del 1975, adaptació de l’obra de teatre musical The Rocky Horror Show i cançons de Richard O’Brien. Dirigida per Jim Sharman amb Sharman i O’Brien, la producció és un tribut en clau d’humor de la ciència-ficció i les pel·lícules de terror de sèrie b de la dècada de 1950. Amb les interpretacions de Tim Curry, Susan Sarandon i Barry Bostwick amb membres actors de la producció original Kings Road presentada al Royal Court Theatre de Londres el 1973.

25 d’agost: “El otro lado de la cama” (dir. Emilio Martínez-Lázaro, 2002) 114’

El otro lado de la cama és una pel•lícula espanyola estrenada el 5 de maig de 2002, protagonitzada per Ernesto Alterio, Guillermo Toledo, Paz Vega i Natalia Verbeke, dirigida per Emilio Martínez-Lázaro i produïda per José Herrero de Egaña. La pel·lícula és una comèdia musical la direcció musical de la qual va estar a càrrec de Roque Baños i en la qual els protagonistes interpreten cançons de cantants i grups com Kiko Veneno, Tequila, Mastretta, Los Rodríguez o Coque Malla.

* * *