Contacte

Biblioteca i Arxiu
Fundació Miró Mallorca
Carrer de Saridakis, 29
07015 Palma
Tel. +34 971 70 14 20
biblioteca@miromallorca.com

Guía de esmaltes cerámicos : Recetas – Linda Bloomfield

Arriba una nova entrega d’El llibre de la setmana! En aquesta ocasió la Biblioteca Pilar Juncosa vos ofereix la possibilitat de conèixer tots els secrets dels esmalts ceràmics amb la Guía de esmaltes cerámicos : Recetas, de l’anglesa Linda Bloomfield.

Aquest llibre conté més de 250 fórmules per crear tot tipus d’esmalts així com diverses receptes de pastes ceràmiques. Inclou informació sobre la composició, descripcions i fotografies per veure l’aspecte que ha de tenir la peça. Així mateix, ve acompanyat d’un glossari i taules d’equivalències sobre materials i temperatures. En definitiva, aquest llibre és l’aliat ideal per a qualsevol artista que treballi amb aquests materials com és el cas del nostre mestre de Tallers Joan Oliver, a qui li dedicam aquesta entrega d’El llibre de la setmana!

Linda Bloomfield és ceramista. Es va formar en enginyeria científica i de materials a la Universitat de Warnick (Regne Unit) i des del 1973 està vinculada al món de la ceràmica. Té una pàgina web molt completa on hi trobareu informació sobre els seus cursos, productes a la venda, exposicions, llibres… Per exemple, al següent vídeo ens fa una demostració clara i didàctica al seu propi taller sobre l’elaboració de l’esmalt ceràmic.

Si voleu aprofundir en els secrets dels esmalts la Biblioteca Pilar Juncosa és el vostre lloc!

* * *