Contacte

Biblioteca i Arxiu
Fundació Miró Mallorca
Carrer de Saridakis, 29
07015 Palma
Tel. +34 971 70 14 20
biblioteca@miromallorca.com

Tattoo : Art sota la pell – Musée du quai Branly / Jacques Chirac en col·laboració amb la Fundació La Caixa 

Aquesta setmana tenim una proposta inusual però igualment inspiradora. Es titula Tattoo : Art sota la pell, i és el catàleg de l’exposició homònima organitzada pel Musée du quai Branly – Jacques Chirac en col·laboració amb la Fundació La Caixa (2021). Comissariada per Anne Richard, l’exposició es troba actualment en itinerància per les principals ciutats espanyoles. Precisament el mes que ve arriba a Palma i la podreu visitar al Gran Hotel fins el 2 de juny!

Sabíeu que la pràctica del tatuatge té més de 5.000 anys d’història? I que un 12% de la població europea té algun un tatuatge? Aquesta mostra s’aproxima al fenomen del tatuatge des d’un punt de vista antropològic, geogràfic i artístic, explorant els distints usos i funcions del tatuatge en diferents èpoques i cultures. Es presenten més de 150 obres històriques i contemporànies entre pintures, fotografies, vídeos, llibres i objectes provinents del Japó, Estats Units, França, Suïssa o la Polinèsia.

L’exposició s’endinsa també en el tatuatge com a expressió artística i presenta reconeguts professionals d’aquest ofici com Don Ed Hardy, Kari Barba, Chimé, Robert Hernández o Laura Juan.

No vos el perdeu, ja disponible a la Biblioteca Pilar Juncosa!

* * *