Actualitat, Premsa

Els Tallers de Joan Miró – L’âme des Ateliers

Publicat el 17 desembre 2019

Museus al món n'hi ha molts, però estudis de Miró només n'hi ha tres, un a Montroig (Tarragona) i dos a Palma (Mallorca). El Taller Sert és molt més que l'encàrrec a un arquitecte. Son Boter no és només una possessió del segle XVIII. El Mas Miró, no sols és la Masia, una gran casa blanca entre mar i muntanya .... Els Tallers de Joan Miró són quadres, és temps, espai, silenci .... són, l'ànima de l'artista.

Contacte

Comunicació i Màrqueting
Fundació Miró Mallorca
Carrer de Saridakis, 29
07015 Palma
Tel. +34 971 70 14 20
comunicacio@miromallorca.com

 

Baixo al taller amb uns sabatots vells tots esquitxats de pintura, uns sabatots que ja són per si sols un quadre, Joan Miró

Seguint el procés de la nova museïtzació del Taller Sert a Palma, descobrim la petjada de Joan Miró i l’ànima dels seus tres tallers: Mas Miró a Montroig, i el Taller Sert i Son Boter a Palma.

Amb la participació de: Joan Punyet Miró, nét del pintor; Jean Marie del Moral, fotògraf; Josep Massot, periodista i escriptor; Elena Juncosa, directora Fundació Mas Miró; Patricia Juncosa, conservadora Fundació Pilar i Joan Miró. El documental ens convida a passejar pels espais de creació, tant a Mallorca com a Tarragona, d’un dels artistes més importants del segle XX, Joan Miró.

Pòster del documenta "Els Tallers de Joan Miró"

poster_documental_elstallersdejoanmiro_19dic19.jpg
Descàrrega
* * *