EducaMiró

#Miróenfamília 10: Suports impossibles

Publicat el 6 maig 2020

En aquest nou #Miróenfamília 10 us presentam una proposta que conjuga elements molt particulars: educació emocional + art mural + suports impossibles. Tot un repte! Us hi apuntau?

Personnage, oiseaux, 1976. Joan Miró

  • Oli damunt paper de vidre, fusta i claus. 171,5 x 125 cm

Durant els anys en què Joan Miró va viure a Mallorca va experimentar amb diverses tècniques artístiques. “Suports impossibles” lliga amb dues d’aquestes: l’art mural (en el seu cas, principalment ceràmic) i, per altra banda, l’ús de suports poc habituals, ja que Miró emprava des de paper de diari fins a paper de vidre, cartó, fusta, masonita o paper japonès.

Tots aquests dies ens han fet sentir de formes molt diverses. És probable que les nostres emocions es vagin acumulant i que no sapiguem discernir com ens sentim realment. El que us proposam és que creeu un mural en el qual plasmeu les vostres emocions de confinament. Us heu de comprometre a crear-lo com a mínim durant una setmana, però pot ser un experiment artístic que duri fins que remeti aquesta situació. Durant el procés, cada dia haureu d’anar emprant un suport diferent sobre el qual experimentareu amb el color i el collage a partir de com us aneu sentint cada dia. Pot ser un mural individual o col·lectiu (de tots els membres de la família que hi vulguin participar), però el més important és que sigueu sincers amb vosaltres mateixos i que goseu experimentar sobre suports que no hàgiu emprat mai.

En trobareu la proposta desenvolupada al dossier pedagògic, i com sempre us animam a compartir-ne els vostres resultats o el procés a la nostra adreça electrònica, educacio@miromallorca.com, o en xarxes amb el hashtag #Miróenfamília.

Dossier pedagògic #Miróenfamília 10_Suports impossibles

dossier-pedaggic-mirenfamlia-10_-suports-impossibles.pdf
Descàrrega

* * *