Actualitat, EducaMiró

Palma Cultura Oberta: les nostres recomanacions

Publicat el 24 març 2020

Des de la Fundació Miró Mallorca hem tengut el plaer de col·laborar amb la plataforma creada per l'Ajuntament de Palma: "Palma Cultura Oberta", un espai de continguts culturals digitals per a seguir gaudint de la cultura durant la quarantena.

Equip d'Educació i Activitats de la Fundació Miró Mallorca

Com ens explica Antoni Noguera, Tinent de batle de Cultura i Benestar Social de l’Ajuntament de Palma:

Cada una de les persones que participen al projecte us ofereix una tria personal de continguts oberts, un exercici de comissariat que ben segur que us aportarà un seguit de coneixements i punts de vista diferents, així com una visió expandida de les programacions culturals municipals. Les persones que treballam al món de la cultura i que hem col·laborat amb aquest projecte il·lusionant en moments d’incertesa, desitjam tornar a obrir els espais físics i trobar-nos amb tots i totes vosaltres.

"Entenc que un artista és algú que, entre el silenci dels altres, fa servir la seva veu per dir alguna cosa, i que té l'obligació que aquesta cosa no sigui quelcom d'inútil sinó quelcom que faci servei als homes."

Joan Miró, 1979

D’aquesta manera, al web PALMA CULTURA OBERTA, podreu trobar moltes propostes interessants per crear, escoltar, visualitzar, llegir…  recomanacions fetes per part de creadors, professionals, regidoria de Cultura, entre d’altres.

Des de la Fundació Miró Mallorca, hem col·laborat en l’apartat El que comparteixen els professionals, tant el nostre director-gerent, Francisco Copado, com l’equip d’Educació i Activitats, conformat per Alejandro Ysasi, Irene Gayà, Joan Oliver i Antònia Huguet.

Esperem gaudiu de l’experiència virtual i feu una ullada a les nostres propostes, que no només us aproximaran al món de Joan Miró, sinó també us convidaran a reflexionar al voltant l’art i l’educació.

Gràcies a tots i totes per seguir donant vida a la cultura!

 

* * *