Convocatòries

Premis i Beques Pilar Juncosa & Sotheby’s 2019. Convocatòria oberta

Publicat el 14 març 2019

Contacte

Comunicació i Màrqueting
Fundació Miró Mallorca
Carrer de Saridakis, 29
07015 Palma
Tel. +34 971 70 14 20
comunicacio@miromallorca.com

La Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca, seguint la voluntat dels seus fundadors, vol promoure i difondre els valors creatius contemporanis, ajudar les joves generacions d’artistes en la seva formació i impulsar-los en el seu compromís d’innovació i de recerca sincera de nous camins de creació. Per això, obre la nova convocatòria dels Premis i Beques Pilar Juncosa i Sotheby’s 2019. La Fundació també vol col·laborar en el reconeixement del seu exemple creatiu i vital mitjançant programes i projectes educatius que apropin l’art contemporani a la societat.

PREMI BIENNAL PILAR JUNCOSA I SOTHEBY’S DE CREACIÓ ARTÍSTICA

En aquesta convocatòria, la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca vol potenciar els projectes artístics vinculats als Tallers d’Obra Gràfica de Joan Miró situats a la possessió de Son Boter, del segle XVIII, adequada per l’artista per a aprofitar l’ús d’aquests espais com a tallers artístics i que, en l’actualitat, constitueixen un dels trets distintius de la institució.

Aquest premi està dotat amb 20.000 € repartits de la següent forma: 6.000 € com a reconeixement per a l’artista i la resta per a la producció i exhibició del projecte guardonat.

BECA PILAR JUNCOSA A UN PROJECTE D’EDUCACIÓ ARTÍSTICA

La Fundació Miró Mallorca convoca una beca a un projecte d’educació artística dotada amb 4.000 €.

El projecte ha de promoure i motivar l’apropament d’un sector de públic específic (professorat, nins, joves, adults, persones grans, discapacitats, etc.) a l’art contemporani, així com estar relacionat amb el fons documental i artístic de la Fundació o amb qualsevol altre aspecte de la creació contemporània.

BEQUES DE FORMACIÓ PER A PARTICIPAR EN ELS CURSOS DELS TALLERS D’OBRA GRÀFICA DE JOAN MIRÓ

Dues beques obertes a artistes interessats en les tècniques d’estampació i obra seriada per a participar en els cursos que la Fundació Miró Mallorca organitza anualment als Tallers d’Obra Gràfica de Joan Miró.

Cada beca està dotada amb la matrícula gratuïta en un dels cursos-taller organitzats al llarg de l’any següent, i amb 1.000 € (bruts) per a despeses de viatge, allotjament, etc.

BEQUES DE RESIDÈNCIA ARTÍSTICA A ALTRES CENTRES

  • 2 BEQUES DE RESIDÈNCIA A LA CASA DE VELÁZQUEZ DE MADRID

La Fundació Miró Mallorca dota amb 3.000 € cada una de les beques per a cobrir les despeses de viatge, manteniment, etc.

  • 1 BECA DE RESIDÈNCIA I PARTICIPACIÓ A THE SLADE SCHOOL OF FINE ART, UNIVERSITY COLLEGE, LONDRES

La Fundació Miró Mallorca dota amb 3.000 € la beca per a cobrir les despeses de viatge, allotjament, etc. a Londres.

 

1 BECA DE FORMACIÓ PER ALS GUANYADORS DEL CERTAMEN D’ART GRÀFIC PER A JOVES CREADORS

Des de 1996 la Fundació Miró Mallorca col•labora en el Certamen d’Art Gràfic per a Joves Creadors, que han organitzat enguany la Calcografia Nacional de la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando, la Reial Casa de la Moneda i la Fundació Azcona.

La Fundació aporta una beca de formació a un dels guanyadors del Certamen d’Art Gràfic per a Joves Creadors.

Premis i Beques Pilar Juncosa & Sotheby's 2019

premisbeques2019.pdf
Descàrrega
* * *