EducaMiró

Sant Joan 2017 a Miró Mallorca Fundació: ARTquitectures

Publicat el 24 juny 2017

Aquest dissabte hem pogut gaudir d’un 24 de juny molt especial a Miró Mallorca Fundació, ja que a banda de Sant Joan, també hem celebrat el 25è aniversari de la Fundació.

Per tal de compartir-ho amb tots vosaltres, hem realitzat durant tot el matí un bon grapat d’activitats, lligades entre elles amb un nexe comú representatiu de l’origen de Miró Mallorca Fundació: les arquitectures de la Fundació. Aquest projecte ha estat dissenyat per l’equip educatiu de Miró Mallorca Fundació: Irene Gayà i Antònia Huguet.

Amb tots aquells que ens heu acompanyat, hem pogut  intervenir directament al mur del museu, transformant entre tots l’skyline de Miró Mallorca Fundació i creant el nostre propi univers arquitectònic a “Mirades infinites”. A “De peus a terra” ens hem convertit en constructors especialistes en murs gegants, laberints geomètrics i espais transitables mutants. També hem agafat, creat, acolorit, dissenyat, modificat, posat i tornat a treure rajoles a la nostra  instal·lació col·lectiva efímera “(Des)Enrajola la Fundació!”.

Transitant per “Enlaira’t!”, “Racons insòlits” i “Exploradors de llums” hem anat construint un “ARTquiJOC”, assemblant peces creades a partir de l’observació de les 3 arquitectures principals de la Fundació: Taller Sert, Son Boter i Edifici Moneo, tot experimentant amb diferents tècniques: collage, dibuix i estampació, creant alhora els nostres “arbres de les idees”!

Totes aquestes activitats han estat acompanyades pel “Flipbook, III. Ballar un paisatge”, un projecte interdisciplinar de Performance Art que incloïa dansa, música, arts visuals i escriptura.

Moltes gràcies a totes aquelles persones de totes les edats i procedències que us heu acostat fins a Miró Mallorca Fundació per participar d’aquest dia tan especial per a nosaltres!

* * *
No hi ha comentaris

Publica un comentari