Activitat, carbonet, Educació, EducaMiró, Espai educatiu, experimentar, Exposicions, taller

Dibuixar al vent. Taller amb Adrià Pujol

Publicat el 14 març 2024

Els passats dies 29 de febrer i 1 de març vam realitzar a la Fundació el taller per a adults "Dibuixar al vent" amb l'artista Adrià Pujol, una activitat vivencial on el dibuix, l'entorn i l'experimentació n'han estat els protagonistes.

Dins del marc de l’exposició “Son Boter de Miró. Una mirada al passat” hem oferit un taller per aprendre a dibuixar des de la perspectiva d’un artista natural de Mallorca, que va ser deixeble de Xim Torrents, amic de Toni Catany i va poder veure les obres de Miró a la seva mostra de la Galeria Pelaires al 1970, quan ja despertava la seva admiració cap a l’art d’avantguarda.

Durant les dues sessions del taller s’ha intentat transmetre una sensibilització cap a dues formes de dibuixar amb mesures i intencions diferents, la de Rafael de Ysasi Ransome i Joan Miró, mostres de les quals trobam a l’exposició esmentada.

Hem sentit, explorat i sintetitzat.

Passejant pels marges del Territori Miró, hem pres apunts del natural que després hem traslladat a un gran format, així com experimentat amb diferents eines i materials, descobrint alhora els racons de la Fundació.

Ha estat un plaer comptar amb Adrià Pujol i amb les i els participants!

* * *