Contacte

Biblioteca i Arxiu
Fundació Miró Mallorca
Carrer de Saridakis, 29
07015 Palma
Tel. +34 971 70 14 20
biblioteca@miromallorca.com

Still Lives : In the Homes of Artists, Great and UnsungLeslie Williamson

Aquesta setmana, tenim el plaer de presentar el llibre Still Lives : In the Homes of Artists, Great and Unsung (Rizzoli, 2022) de la fotògrafa i escriptora Leslie Williamson. Segurament vos sonarà el seu nom, ja que no és la primera vegada que presentam una publicació seva (vegi’s Llibre de la setmana Nº5).

Williamson segueix en la seva línia, apropant-se als espais domèstics i creatius d’artistes de renom tals com Georgia O’Keeffe (Nou Mèxic), Isamu Noguchi (Japó), Vanessa Bell (Anglaterra) o Giorgio Morandi (Itàlia). Pel que fa a Joan Miró, la fotògrafa no es limita a mostrar l’emblemàtic Taller Sert, sinó que plasma també espais menys coneguts com el pis superior de Son Boter.

Les 287 pàgines d’aquest volum de gran format us permetran endinsar-vos en la intimitat de 15 artistes, cadascun d’ells amb un estil i una personalitat diferents que, com revelen les fotografies de Williamson, van acabar traslladant als espais que habitaven. Vos el perdreu? Ja disponible a la Biblioteca Pilar Juncosa!

* * *