Contacte

Biblioteca i Arxiu
Fundació Miró Mallorca
Carrer de Saridakis, 29
07015 Palma
Tel. +34 971 70 14 20
biblioteca@miromallorca.com

Modern Originals : At home with Midcentury European Designers – Leslie Williamson

Interior portraits : At Home with Cultural Pioneers and Creative Mavericks, A California Design Pilgrimage – Leslie Williamson

Per fer més lleuger aquest dilluns gris i plujós aquí teniu dues propostes literàries de la fotògrafa Leslie Williamson que vos animaran la setmana:

Modern Originals la fotògrafa ens mostra les cases innovadores i funcionals d’alguns dels dissenyadors europeus més influents del segle XX, com ara Le Corbusier, Alvar Aalto, Finn Juhl, Robin and Lucienne Day i Gae Aulenti.

A Interior portraits Williamson capta interiors encantadors, sovint fets a mà, i els combina amb textos personals, creant retrats íntims i reveladors de les cases de reconeguts dissenyadors i estilistes de la costa oest. En paraules de l’autora:

Les cases d’aquests californians no són només interiors, sinó retrats dels seus mons creatius interns on els seus somnis s’han nodrit i han crescut.

Leslie Williamson està treballant en la seva propera publicació Interior Portraits II: the Artists Legacy que, com no podia ser d’una altra manera, inclourà fotografies dels tallers de Joan Miró!

* * *