Educació, EducaMiró, Mallorca Live Festival 2022

Els millors moments de Sant Joan 2022!

Publicat el 24 juny 2022

Aquest divendres 24 de juny un gran nombre de visitants han arribat a la Fundació Miró Mallorca per a compartir amb nosaltres un dia molt especial!

En un dia en què oferim portes obertes al museu per a persones de qualsevol edat, totes i tots aquells que han vengut avui a celebrar Sant Joan a la Fundació han trobat diverses activitats i espais on gaudir de forma gratuïta de diferents tipus d’experiències, com endinsar-se en el món del tapís a través de la creació d’un mini-teler circular, un teler de 10 metres on poder crear col·lectivament, un espai de creació de llibres d’artista plens de plecs secrets on cadascú ha pogut plasmar les seves inquietuds i experimentar amb una gran varietats de tècniques i materials, i un espai d’intervenció al terra on imaginar i dibuixar com serien els vols del personatge “Le Lézard aux plumes d’or“, títol d’una de les obres de Miró presents en l’exposició actual, “Miró més enllà del llenç“, la qual també han pogut visitar.

 

 

Durant tot el matí, les i els visitants també han anat realitzant fotografies per participar del nostre Concurs de Fotografia “On s’amaga Lé Lezard?” #SantJoan2022, cercant entre els racons de la Fundació quin podria ser l’amagatall d’aquest personatge. En breu publicarem el veredicte del jurat que otorgarà els següents premis:

  • La persona guanyadora del 1r premi gaudirà d’un passi anual a la Fundació, una visita privada i exclusiva i un detall ben original.

  • Hi haurà també un 2n premi, que consistirà en un obsequi mironià molt especial.

 

Per altra banda, hem pogut conèixer La potència de les simples coses. Un projecte d’art i educació d’ Estefanía Santiago, guanyadora de la Beca Pilar Juncosa a un projecte d’educació artística 2021, a través d’un col·loqui entre la ponent i les persones participants.

 

Per acabar, enguany, la festivitat de Sant Joan s’ha enriquit amb la presentació d’una sèrie de concerts i showcases on el públic assistent ha pogut gaudir de música illenca en viu, gràcies a la col·laboració amb l’MLF Pro, Mallorca Live Festival Pro, en un espai únic i incomparable: el darrer taller creatiu de Joan Miró, Son Boter, on s’hi ubicaven també les foodtracks, convertint-se en un lloc molt especial per acabar de gaudir d’aquest gran dia!

Els mitjans també s’han fet ressò de la notícia, aquí podeu veure un resum a IB3 del que ha succeït durant el dia d’avui:

Moltes gràcies per compartir aquest dia amb nosaltres, esperem trobar-vos en pròximes edicions de Sant Joan a la Fundació Miró Mallorca!

* * *