EducaMiró

#Miróenfamília 6: Artquijoc

Publicat el 3 abril 2020

Un dels nostres trets característics com a museu són les arquitectures que ens donen forma: el Taller Sert, Son Boter i l’Edifici Moneo. Ja que durant aquests dies tots hem de viure dins la nostra arquitectura particular, anomenada "casa", us volem proposar una activitat per a crear un joc a partir d’un dels nostres edificis i la vostra pròpia casa.

El Taller Sert, construït l’any 1956, és el primer dels estudis que Joan Miró va tenir a Mallorca. És un edifici molt peculiar dissenyat per l’arquitecte, i gran amic de Joan Miró, Josep Lluís Sert. En aquest #Miróenfamília 6 haureu d’observar molt bé la fotografia d’una de les façanes del taller, on Sert va amagar formes molt diferents.

Llavors, haureu d’explorar per ca vostra i cercar-hi “miniarquitectures”; és a dir, formes que semblin petites arquitectures i que us cridin l’atenció: una rajola amb un dibuix estrany, un pany, la maneta d’una porta, els forats d’un endoll…

Amb tots aquests elements crearem l’“Artquijoc”, un joc d’escultura arquitectònica inspirat en una de les activitats de Sant Joan 2017 dissenyada per l’equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca, que podreu anar muntant i desmuntant tantes vegades com vulgueu, cercant-hi nous equilibris i formes.

Al dossier pedagògic, en trobareu totes les passes, com també les bases descarregables per a imprimir.

Preparats per a crear? Pensau a fer-nos arribar les fotos dels vostres “Artquijocs” a educacio@miromallorca.com o a compartir-les en xarxes amb el hashtag #Miróenfamília

Dossier pedagògic #Miróenfamília 6_Artquijoc

mirenfamlia-6_artquijoc_dossier-pedaggic.pdf
Descàrrega

* * *