Actualitat, EducaMiró

Nou programa per a centres educatius i socials 2020-2021

Publicat el 14 setembre 2020

Des del Departament d’Educació i Activitats de la Fundació Miró Mallorca us presentam el nostre nou Programa per a centres educatius i socials per al curs 2020-2021.

Consideram l’art i l’educació elements fonamentals per al desenvolupament personal, social i comunitari. Per aquesta raó, i davant la situació actual, hem volgut repensar el nostre programa educatiu i social per a oferir-vos-hi alternatives, tant presencials com digitals, perquè el nostre museu i els centres educatius i socials seguim creant xarxa a través de projectes innovadors amb l’art contemporani i Joan Miró com a eixos transversals.

Us presentam a continuació les activitats gratuïtes dirigides a tots els nivells educatius que formen el nostre programa:

Món Miró

(In)Visibilitats (Novetat!)

La Persiana 
(Novetat! | en línia)

Berenam amb Miró (Novetat! | en línia)

Encontres amb el professorat (en línia)

 

A més, teniu la possibilitat, tant si concertau visita com si no, de sol·licitar gratuïtament diferents recursos pedagògics per a treballar a l’aula tant el personatge com l’obra de Joan Miró.

Podeu reservar mitjançant Palma Educa o bé contactant amb el Departament d’Educació i Activitats al telèfon 971 701 420 o a través de l’adreça electrònica educacio@miromallorca.com

Us esperam al museu!

Programa educatiu - Curs 2020/2021

programa-educatiu_curs-2020-2021_versi-digital_catal_br.pdf
Descàrrega

* * *