Actualitat

Celebra #StJoan19 amb nosaltres!

Publicat el 17 juny 2019

Un grapat de propostes de tots colors. Durant tres dies podeu escollir entre exposicions, concerts, activitats i molt més. Sigui com sigui, bon #StJoan19 per a tothom!!!

Data: divendres 21 de juny
Hora: 20 h
Lloc: Espai Cúbic, Edifici Moneo

Inauguració de l’exposició “Piece of Trash” de Nacho Martín Silva, guanyador del Premi Biennal Pilar Juncosa i Sotheby’s de Creació Artística 2017.

La mostra planteja una reformulació de la imatge a través d’un procés que destina l’original a la desaparició. Com a la resta dels treballs creatius de l’artista, la visió fragmentària i l’elecció d’imatges associades a successos i etapes claus de la història –en aquests collages podem intentar localitzar-hi restes d’imatges pertanyents a la II Guerra Mundial, la Guerra Freda o la Gran Depressió– revela un posicionament enfront de la versió oficial dels fets i a la veracitat de la imatge com a arxiu, i s’ofereix com a eines per a convertir-se en subjecte actiu en la construcció del “Gran Relat Historicista”.

MÉS INFORMACIÓ

Data: divendres 21 de juny
Hora: 21 h
Lloc: Taller de Son Boter, exteriors

També aquest divendres podrem gaudir d’un vespre musical amb l’actuació especial del músic australià Hugo Race, que oferirà un dels concerts internacionals més destacats d’aquest estiu.

Race, establert a Berlín i amb projectes musicals a diversos continents, va ser membre de la formació original de Nick Cave & The Bad Seeds, amb la qual va participar com a guitarrista i vocalista als discos From Her To Eternity (1984), Kicking Againts The Pricks (1986) i Tender Prey (1988). Així mateix va ser coautor de la cançó que donava títol al disc de debut de tan llegendària banda.

Per a Hugo Race serà un honor actuar als jardins de la Fundació Miró Mallorca, ja que és un confés admirador de l’obra de l’artista.

MÉS INFORMACIÓ

Data: dissabte 22 de juny
Hora: 20 h
Lloc: jardins de la Fundació

El dissabte 22 serà el torn del reconegut cantautor mallorquí Miquel Serra. Ens oferirà un concert de caire intimista on avançarà algunes cançons del seu darrer disc, L’elegància dorm, entre d’altres més populars.

“Malgrat tocar a grups des que era gairebé un nin acompanyant el seu germà major, del qual sempre dirà que era ‘el bo’, Miquel Serra continua sent un dels secrets millor guardats del folk mallorquí. Ni tan sols sé si anomenar-ho folk és correcte, encara que definitivament és una persona amb una acústica i és clar que sent una inclinació per la terra que trepitja que bé podria servir per a equiparar-lo a aquests vells cantants dels Apalatxes que només tenien ganes d’acabar la gira per a tornar a la seva granja.” Joan Cabot, abril de 2012.

MÉS INFORMACIÓ

Data: diumenge 23 de juny
Hora: 11 a 14 h
Lloc: tots els espais de la Fundació

El diumenge 23 de juny celebrarem una diada de portes obertes amb activitats gratuïtes en les que no cal reservar prèviament, per tot el públic. Enguany, amb la col·laboració de l’Obra Cultural Balear, podrem gaudir d’un recital conduït per nou poetes que llegiran la seva obra.

Dossier_9poetes_StJoan19

MÉS INFORMACIÓ

Obra Cultural Balear

 

Enguany, Sant Joan a la Fundació Miró Mallorca ha comptat amb la col·laboració de l’Obra Cultural Balear i la promotora musical Rudy Sessions

* * *