EducaMiró

Tot preparat per a #StJoan2019!

Publicat el 17 juny 2019

Ja ho tenim tot preparat pel pròxim cap de setmana en què us convidam a celebrar amb nosaltres l'onomàstica de Joan Miró.

El programa d’activitats de Sant Joan 2019, dissenyat pel Departament d’Educació i Activitats de la Fundació Miró Mallorca, té com a eix temàtic central el fascicle dedicat en exclusiva a Joan Miró, editat pel grup Cobalto 49.  En aquest número, els amics poetes de l’artista hi varen tenir un gran protagonisme i és per això que la poesia també omplirà tots els espais de la Fundació.

Així doncs, a través dels tallers que us oferirem ens endinsarem en aquest meravellós gènere literari i experimentarem moltes maneres diferents de fer poesia.

A banda de les activitats que inclouen els tallers, enguany comptarem amb la col·laboració de l’Obra Cultural Balear, gràcies a la qual gaudirem d’un recital conduït per nou poetes que llegiran la seva obra.

Aquest any el programa d’activitats s’amplia durant els dies 21 i 22, en els quals s’oferiran dos concerts; el primer de la mà de RUDY Sessions, amb Hugo Race, i el segon, de Miquel Serra.

Si us acostau dia 23 de juny a la Fundació podreu gaudir de portes obertes al museu i accés gratuït a totes les activitats que es duran a terme d’11 a 14 h i que estan dirigides a públic de totes les edats.

Us esperam el pròxim cap de setmana per a gaudir de totes les activitats que us hem preparat i celebrar, un any més, Sant Joan!

programa-sant-joan-2019

activitats-sant-joan-2019_explicaci-programa_ok_17juny19.pdf
Descàrrega
* * *