“Parlem-ne… què volem dir quan parlam d’art i educació?” Maria Acaso, Tonina Cerdà o Eulàlia Bosch, entre altres professionals de prestigi, treballaran durant vàries sessions a Miró Mallorca Fundació per a enfortir el binomi educació-art.

Contacte

Comunicació i Màrqueting
Fundació Miró Mallorca
Carrer de Saridakis, 29
07015 Palma
Tel. +34 971 70 14 20
comunicacio@miromallorca.com

La relació entre l’educació i l’art és bàsica per a entendre la nostra societat, ja que se situa ben enmig de les esferes del que és públic, del que és privat, del que és personal i del que és polític. Només si treballam per a enfortir aquest binomi educació-cultura i concretament educació-art podrem apoderar la població, fer-la més lliure i, en conseqüència, més participativa.

Projecte de Tres Cultura, guanyador de la Beca Pilar Juncosa a un projecte d’Educació Artística 2017, convida a sis persones relacionades amb l’educació, l’art i l’activisme a dialogar sobre el tema de dos en dos a Miró Mallorca Fundació, facilitant la reflexió posterior mitjançant taules de feina. El resultat d’aquesta recerca col•lectiva ens servirà, si així ho volem, per a capgirar tant les sales dels museus com les aules de les escoles de Mallorca.
Les sessions tindran tres parts: la primera serà un diàleg entre les persones convidades, la segona serà una posada en comú de dos textos que ens hauran recomanat les convidades i la tercera serà una taula de treball en la qual pensarem quins poden ser els camins i les accions per a apoderar la relació art i educació al nostre territori.

Per a qui: Qualsevol persona interessada en art i educació

Dates:

Dissabte 10 de febrer de 2018
Diàleg entre María Acaso i Maria Llopis
Dissabte 10 de març de 2018
Diàleg entre Tonina Cerdà i David Armengol
Dissabte 5 de maig de 2018
Diàleg entre Eulàlia Bosch i Joan Baixas

Horari: De 10.30 a 18 h
Preu: Gratuït
On: Miró Mallorca Fundació

ndp_parlem-def

ndp_parlem-def.pdf
Descàrrega
* * *