Cursos i tallers

L’equilibri entre la memòria i la innovació

Tallers d'Obra Gràfica de Joan Miró

"Pensam que s’ha d’acostar l’artista a la creació contemporània aprofitant tots el recursos que la societat genera per ajudar-lo a trobar l’eina que més s’adapti al seu llenguatge personal"

Bases i inscripció

Poden sol·licitar la inscripció als cursos totes les persones interessades.
Les places s’assignaran per ordre d’inscripció i el procés es tancarà en el moment d’assolir el nombre de places permeses a cada curs.

S’hi han d’adjuntar:

Breu currículum amb tres fotografies d’obra recent, en un sol document.
Còpia del justificant d’ingrés de 75 euros en concepte de preinscripció al compte de “la Caixa” ES97 2100 4011 52 2200005120 (el justificant ha d’especificar el nom de l’alumne i el taller al qual s’inscriu)

Pagament de l’import restant: una vegada que la Fundació confirmi a l’alumne l’admissió al curs haurà d’ingressar al mateix compte l’import restant i enviar a tog@miromallorca.com una còpia del justificant de l’ingrés.

En cas de cancel·lació per part de l’alumne, la Fundació no retornarà l’import del curs.
Es reemborsaran tots els ingressos realitzats a les persones que no obtinguin plaça al taller o en cas d’anul·lació per part de la Fundació..

Material: inclòs al preu del taller.

Per a més informació dirigiu-vos a:

Fundació Miró Mallorca
Tallers d’Obra Gràfica
Tel. +34 971 70 14 20
www.miromallorca.com
tog@miromallorca.com

Contacte

Tallers d’obra gràfica
Fundació Miró Mallorca
Carrer de Saridakis, 29
07015 Palma
Tel. +34 971 701 420
Fax +34 971 702 102
tog@miromallorca.com

La Fundació Miró Mallorca va néixer de la donació de Joan Miró i la seva família a la ciutat de Palma, l’any 1981, dels quatre tallers de creació en els quals havia treballat de valent, des de 1956 fins a la seva mort, amb la intenció de convertir-los en un estímul per a les futures generacions d’artistes. Miró va expressar el desig de mantenir viu l’esperit de creativitat i transgressió més enllà de la seva mort, i aquesta il·lusió es va poder fer realitat a Son Boter. Els tallers han mantingut la voluntat de ser impuls per a l’experimentació de les propostes més diverses.

Any rere any, en aquest escenari tan privilegiat, artistes joves i altres de més consagrats desenvolupen projectes, transmeten idees i comparteixen experiències creatives. La Fundació Miró Mallorca ha possibilitat el treball de nombrosos artistes en els seus tallers de gravat, litografia, serigrafia, i ceràmica. A més els tallers s’han obert a les noves tecnologies i han incorporat el treball amb sistemes d’impressió digital. La difusió de les Beques Pilar Juncosa i Sotheby’s en un ampli nivell internacional contribueix a la trobada de joves artistes d’arreu del món en els nostres tallers i possibilita estades i experiències a l’exterior.

L’objectiu que ha marcat la tasca de tots aquests anys de treball continuat i que ens seguim proposant és aconseguir l’equilibri entre la memòria i la innovació, el respecte envers les tècniques tradicionals lligat al desig de contemporaneïtat més intens.


Tallers i cursos 2023