• MSS Autumn Series Concert de Nadal amb Nicolas Prost i Rodrigo Vila

    • Auditori
  • Repertori

    • Obres de:
    • Bonneau, Maurice, Monniot, Hersant, Tanada, Geiss, Marais, Shapiro i Nagao
  • Lloc

    • Auditori
  • Hora

    • 20 hores
  • Preu

    • Activitat gratuïta
  • AFORAMENT LIMITAT

  • Reserves

    • 971 70 14 20
Activitats

Concert de Nadal: Nicolas Prost & Rodrigo vila

Aquest dijous, dia 20 de desembre a les 20 h, a l'auditori de la Fundació

20 desembre 2018

No us perdeu el concert de Nadal de la Fundació Miró Mallorca!

MSS Autumn Series
Concert de Nadal amb Nicolas Prost i Rodrigo Vila

Obres de:
Bonneau, Maurice, Monniot, Hersant, Tanada, Geiss, Marais, Shapiro i Nagao

AFORAMENT LIMITAT

Reserva telefonant al 971701420

__________________________________________________________________________________________________________________

Nicolas Prost

Toca en concerts amb l’Orquestra Filharmònica de Ciutat de Mèxic, l’European Camerata de Londres, l’Orchestre the French One, la Ausburg Camerata, Musiciens de la Prée, Tempo firstly, Concerts Lamoureux, EC of Montreal, Orchestre Régional du Limousin, etc. Compta amb més de 40 obres dedicades: concerts d’O Kaspar, G. Cagnard, P. Zavaro o T. Pécou; parts per només d’E Durand, P.C. Staicu, Mr. Godart, J. Matitia, B. Hertz, Sr. Levaillant o G. Shapiro; trios de T. Escaich, T. Pécou, A. Annunziatta, B. Van Beurden, N. Bacri; o quartets de L. Danceanu o G. Beytelman, entre d’altres.

Defensor entusiasta del repertori “tradicional” de l’instrument, Nicolas Prost és membre del Trio Saxiana, fundat el 2000 al costat d’Anne Lecapelain (saxofon) i Laurent Wagschal (piano). Membre fundador del quartet Emphasis entre 1987 i 2000, amb aquesta formació va guanyar el primer premi en nombrosos certàmens, com els concursos internacionals de Bydgoscz (Polònia), Privas, Pierre Lantier, Roma o FNAPEC. Igualment, va ingressar en el cicle de perfeccionament d’instrument del CNSMDP de París. Prodiga la seva presència a França (al Teatre dels Camps Elisis de París, a Rheims, a l’auditori de Sant-Germain en Laye oa Radio France), però també a l’estranger: Ciutat de Mèxic, Munic, Gènova, Sevilla, Mont-real, Seül, EUA, Kyoto, Nord d’Àfrica, Europa de l’Est, entre d’altres, i recorre França amb el seu espectacle El joglar del so.

Des de 1992, després d’obtenir un diploma d’aptitud pedagògica, Nicolas Prost ensenya al Conservatori Nacional de Saint-Maur-des-Fossés, dóna cursos a França i a l’estranger, i organitza esdeveniments educatius sobre saxòfon, com el festival Saxophone a Fête, concursos internacionals i classes de formació. Nicolas Prost és també autor de publicacions musicals de caràcter educatiu (editorials Billaudot, Lemoine, Fuzeau, etc.).

https://es.yamaha.com/es/artists/n/nicolas_prost.html

Rodrigo Vila

Des de 2004 és professor titular de saxòfon al Conservatori Superior de Música i
Dansa de les Illes Balears. Al llarg d’aquests anys els seus alumnes han destacat, tant a nivell individual com en diferents formacions de cambra, en els més prestigiosos concursos de música nacionals i internacionals. Des de la creació del Mallorca Saxophone Studio, aquest projecte pedagògic compte en el seu haver amb més de 45 premis, el que el converteix en un dels referents actuals pel que fa a l’ensenyament del saxòfon.

Professionalitat i modèstia caracteritzen a aquest intèrpret i pedagog que, encara que posseeix una intensa carrera professional, ja destaca a festivals com el Festival Internacional de Música de la Mediterrània, la Saison Culturelle de Bordeaux, el Encontres Internacionals de Compositors, Festival Internacional de Música de Deià, Festival Musicahora de la Serena (Xile), Festival de Música de la Manxa, Cicle “Clàssics a l’estiu” de la Comunitat de Madrid, la Quinzena Musical de Sant Sebastià, el Cicle de Música Contemporània CDMC, Festival de Música Espanyola de Cadis, Festival Internacional de Música Contemporània d’Alacant, la Setmana Internacional de la Música de Cambra Espanyola, el Cicle de Cambra de l’Auditori Nacional d’Espanya, o actuant en el si de formacions com l’Orchestre National Bordeaux-Aquitaine, Orquestra Nacional d’Espanya, Orquestra Simfònica de Madrid, Orquestra Simfònica de les Illes Balears, Orquestra de Radiotelevisió Espanyola, Orquestra de la Comunitat de Madrid, Plural Ensemble o Ensemble ACA.