Antonio Guerra

Zamora, 1983

Artista visual que treballa principalment amb el medi fotogràfic i la instal·lació, per reflexionar sobre els processos de transformació del paisatge i la nostra percepció del mateix a través de la imatge. La naturalesa, l'home i la seva empremta són temes constants en la seva obra.

El seu treball ha estat exposat individualment en Institucions i Centres d’Art Contemporani com el DA2 de Salamanca, Teatre Calderón de Valladolid o Mondo Galeria dins el Festival PhotoEspaña. Participa en festivals internacionals com la Biennal d’Artistes de la Mediterrània, Outono Fotogràfic o Encontros Dóna Imagem Braga. Fruit del seu treball ha obtingut diferents guardons com la beca de Creació MUSAC, Beca de Creació Contemporània Fundació Villalar o la beca Pilar Juncosa & Sothebys de residència a la Casa de Velázquez.

Actualment investiga la relació entre l’acció de l’home en l’entorn i la seva vinculació amb la fotografia com a objecte a intervenir. Mitjançant petites accions escultòriques i instal·lacions en la natura, explora el paisatge i la seva simbologia, a través de conceptes com il·lusió i realitat o memòria i transformació