EducaMiró

Bases Concurs fotografia Sant Joan 2023

Publicat el 16 juny 2023

T'agrada la fotografia? Vols investigar sobre el món de les i els urban sketchers? Aprofita l'oportunitat de gaudir d'uns premis molt especials!

Comparteix la Diada de Sant Joan 2023 amb nosaltres i participa en el CONCURS DE FOTOGRAFIA “Sketchers en acció”!

Us convidam a visitar l’exposició “El Miró de Son Boter” i gaudir de la sessió de dibuix en viu que estaran realitzant els i les urban sketchers de Mallorca en diferents racons de l’Espai Estrella. Fixau-vos en els materials que utilitzen, la rapidesa dels seus traços, l’explosió de colors damunt els fulls en blanc i la seva manera tan única d’immortalitzar en els seus sketchbooks l’arquitectura de la Fundació i els elements mironians més icònics.

Fotografiau allò que més us hagi cridat l’atenció de la pràctica de l’urban sketching amb el vostre telèfon mòbil i compartiu la vostra imatge a Instagram, Facebook o Twitter etiquetant-nos com @MiroMallorca amb el hashtag #ConcursSantJoan2023 o enviant-les a educacio@miromallorca.com, automàticament entrareu en el concurs del passi anual, una visita privada i un detall mironià exclusiu!

BASES DEL CONCURS:

  • Per a participar-hi heu de triar les imatges que més us agradin de les que hàgiu realitzat durant la vostra visita a les i als URBAN SKETCHERS de l’Espai Estrella a la Fundació Miró Mallorca el dia de Sant Joan.
  • Compartiu-les a les xarxes socials amb el hashtag #ConcursSantJoan2023 i etiquetant-nos com @miromallorca. Si ho preferiu, podeu enviar-les a l’adreça electrònica educacio@miromallorca.com
  • S’accepta un enviament màxim de 3 imatges per persona.
  • Dirigit a tots els públics: no hi ha edat mínima ni límit per a participar-hi.
  • Podeu fer l’enviament de les vostres fotografies durant el 24 i 25 de juny.
  • Informarem del nom del guanyador o de la guanyadora durant la primera quinzena de juliol.

PREMIS:

  • La persona guanyadora del 1r premi gaudirà d’un passi anual a la Fundació, una visita privada i exclusiva (abans del mes d’octubre i per a un màxim de 10 persones) i un detall ben original.
  • Hi haurà també un 2n premi, que consistirà en un obsequi mironià molt especial.

 

* * *