EducaMiró

Berenam amb Miró. Compartint experiències

Publicat el 21 desembre 2021

Berenam amb Miró” és un projecte educatiu que proposa fer una entrevista en directe entre un grup classe, des del centre educatiu, i les educadores del museu, des d’un dels espais de la Fundació, i consta de tres fases:

  • Una primera fase, de treball previ a l’aula, que serveix alhora per a preparar l’entrevista al personal del museu el dia previst.
  • Una segona fase en què realitzam la #connexióendirecte des d’un espai emblemàtic del nostre museu.
  • I la tercera i última fase que es desenvolupa a l’aula a partir de diverses propostes d’experimentació artística vinculades amb Joan Miró.

Durant aquest primer trimestre hi han participat alumnes de 1r, 2n i 3r cicle d’educació primària del CEIP Robert Graves i del Col·legi Sant Vicenç de Paül (Cas Capiscol). Volem donar especialment les gràcies als i a les mestres per la seva implicació, dedicació i interès en el nostre projecte i a tots i totes les participants. Ha estat una experiència molt enriquidora i emotiva on hem gaudit d’uns instants en què, malgrat la distància, ens hem sentit ben a prop i hem pogut comprovar com la curiositat i les ganes d’aprendre no tenen límits!

 

A continuació podeu veure algunes fotografies de l’entrevista realitzada des del Taller Sert i els treballs que han desenvolupat els nins i les nines a l’escola. Esperam que us agradin!

I a qualsevol docent interessat/interessada, aquí trobareu més informació sobre el nostre Programa Educatiu per al curs 2021-2022.

 

* * *