Contacte

Biblioteca i Arxiu
Fundació Miró Mallorca
Carrer de Saridakis, 29
07015 Palma
Tel. +34 971 70 14 20
biblioteca@miromallorca.com

Calder : The conquest of time. The Early Years: 1898-1940Jed Perl

En consonància amb la passada entrega d’El llibre de la setmana, avui el llibre escollit ha estat Calder : The conquest of time. The Early Years: 1898-1940 de Jed Perl. Va ser publicat l’any 2017 per la Yale University Press i s’ha erigit com la biografia de referència sobre l’escultor novaiorquès. De fet, al no existir catàleg raonat de l’obra de l’artista, la Calder Foundation en recomana la seva lectura com a substitut, ja que Jed Perl cobreix àmpliament la seva obra.

Com haureu deduït pel títol, aquesta biografia està conformada per dos volums. El segon va ser publicat l’any passat i serà adquirit properament per la Biblioteca Pilar Juncosa: Calder: The Conquest of Space: The Later Years: 1940-1976.

El crític d’art Jed Perl, il·lustra els vint-i-vuit capítols que conformen el llibre amb fotografies mai vistes i documenta la seva investigació basant-se en nombroses entrevistes, correspondència i altres documents de Calder als que ha tengut accés. L’índex onomàstic que trobareu al final de l’obra vos ajudarà a trobar totes les mencions que es fan a Joan Miró, un dels personatges més citats de la biografia!

Ja a la vostra disposició a la Biblioteca Pilar Juncosa

* * *