Contacte

Biblioteca i Arxiu
Fundació Miró Mallorca
Carrer de Saridakis, 29
07015 Palma
Tel. +34 971 70 14 20
biblioteca@miromallorca.com

Joan Miró – Galeria Cayón

La Biblioteca Pilar Juncosa vos vol fer una nova proposta literària. En aquesta ocasió, el llibre escollit és el catàleg d’una de les exposicions sobre Miró més recents d’enguany. El títol Joan Miró no dóna gaires pistes, però si vos deim que va tenir lloc entre el juny i el setembre a l’antic Cine Victòria de Maó ja podeu imaginar de què es tracta.

Es tracta d’una exposició organitzada per la Galeria Cayón que va exhibir una quarantena d’obres (entre elles més d’una vintena d’escultures de bronze). Destaca una peça que, segons expliquen els galeristes, recorda a la forma de la taula talaiòtica, una construcció típicament menorquina. L’escultura es conforma dels cossos següents: un fragment de taulell de fusta, una pedra rectangular, una caixa de llibres de cartró corrugat (que curiosament porta com a títol Història de la Humanitat) i, finalment, una pedra d’esmolar amb forma de mitja lluna.

La coordinació de l’exposició va ser a càrrec de Clemente Cayón, Andrea Aller i Laura Schmieder-Davidov. El catàleg conté un text de Peter Murray titulat Miró: the young sculptor i una cronologia de Joan Miró.

Podeu venir a consultar el catàleg a la Biblioteca Pilar Juncosa o també el podeu descarregar des de la web de Galeria Cayón!

* * *