Actualitat

La Fundació Pilar i Joan Miró té nova marca corporativa i logo, Miró Mallorca

Publicat el 15 desembre 2017

Avui comença una nova etapa. La presentació de la nova identitat corporativa i el nou web de la Fundació són motiu d'orgull per a tots els que fem possible que el desig de Miró sigui molt viu i present en el nostre dia a dia.

Contacte

Comunicació i Màrqueting
Fundació Miró Mallorca
Carrer de Saridakis, 29
07015 Palma
Tel. +34 971 70 14 20
comunicacio@miromallorca.com

Benvinguts al nou web de Miró Mallorca. La denominació social i fundacional de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca continua sent la mateixa, però ara també comptem amb una nova marca comercial i un nou logo, una nova identitat corporativa que es Miró Mallorca. Es tracta d’una adaptació als nous temps i un apropament als nous públics i les noves tecnologies. Hem creat una nova marca més moderna, pròxima, multilingüe i fàcil de recordar. En definitiva, mantenim l’essència de la Fundació, però ens apropem al nostre públic a través dels nous canals i formes de comunicació que tenim al nostre abast.

 

Avui s’han presentat públicament tant la nova marca i logo de la Fundació, com el nou web que esteu visitant. Ha estat un camí llarg, però que ha valgut molt la pena donat els resultats obtinguts. El nou web serà, sens dubte, el nostre gran aparador, una de les nostres principals eines de comunicació i difusió. Per això hem volgut que fos un web dinàmic, interactiu, responsiu, atractiu i adaptat al s. XXI.

* * *