Actualitat, EducaMiró

#Miróenfamília: recursos per a crear des de casa

Publicat el 18 març 2020

En aquests dies en què l’art i l’experimentació artística poden convertir-se en una finestra oberta a altres mons, des del Departament d'Educació i Activitats de la Fundació Miró Mallorca hem volgut crear la iniciativa #Miróenfamília.

Amb la intenció de posar a l’abast de tothom propostes pedagògiques d’educació artística perquè les pugueu realitzar des de casa, cada DIMECRES i DIVENDRES publicarem un nou post en el nostre blog amb una proposta diferent que navegarà entre l’Univers de Miró i a l’art contemporani a partir de l’experimentació artística.

No són propostes tancades, només una línia de sortida que podeu modificar, ampliar, qüestionar i des d’on somiar i plasmar tot allò que vulgueu.

El que us demanam és que, si vos animau a crear i experimentar, faceu fotografies del procés o del resultat, i les compartiu a les xarxes socials amb el hashtag #Miróenfamília, per tal d’anar creant en comunitat i perquè “família” som tots i totes!

Esperam que us agradin les nostres propostes i si teniu qualsevol suggeriment ens podeu escriure a la nostra adreça electrònica educacio@miromallorca.com

Una abraçada plena d’art i educació!

* * *