Actualitat, Premsa

Rossy de Palma i Pi Piquer presenten BROSSY

Publicat el 11 novembre 2021

El XXIII Festival de Poesia de la Mediterrània recupera el format presencial en aquesta nova edició després d'una passada entrega marcada per la COVID-19. Per això, l'actriu Rossy de Palma donarà el tret de sortida a la cita poètica. El 20 de novembre, a les 17 h, l'actriu mallorquina i Pi Piquer, representaran a la Fundació l'espectacle BROSSY.

Brossy és un espectacle performàtic inspirat en la relació d’amistat entre l’artista Joan Miró i el poeta Joan Brossa. L’espectacle s’emmarca dins el programa del XXIII Festival de la Poesia de la Mediterrània, un encontre de poetes vinguts d’arreu de l’arc mediterrani que durant uns dies comparteixen anhels i poesia amb els creadors illencs. El Festival neix el 1999, quan el Consell de Mallorca va programar la seva primera edició. En definitiva una cita anual ineludible amb l’art poètic i la llibertat.

  • Què: Brossy, performance de Rossy de Palma i Pi Piquer
  • Quan: dissabte 20 de novembre a les 17 h
  • On: Espai Estrella de la Fundació Miró Mallorca
  • Preu: activitat gratuïta amb inscripció previa. Places limitades
  • Inscripcions: a partir del divendres 12 de novembre de 2021, telefonant a la Fundació Miró Mallorca en horari d’obertura (tel. 971 701 420) / Cabuda limitada.
  • Transport: per comoditat, rapidesa i seguretat recomanam venir a la Fundació amb transport públic (línies 4, 20 i 46 d’autobús). En el cas de venir amb vehicle privat, recomanam arribar amb temps per a poder accedir amb comoditat al pàrquing del museu.
  • Més informació i programa del festival: https://www.festivalpoesiamediterrania.cat/ca/new-edition

Enguany el  Festival estarà dedicat als poetes i mestres Miquel dels Sants Oliver, Joan Perucho i Felícia Fuster, que, cadascun des de la seva singularitat personal i històrica, entregaren tota la seva vida al conreu de la llengua catalana i l’enriquiren amb unes obres que ja han esdevingut clàssiques per la força, l’energia i la capacitat de carregar amb altes tensions verbals perdurables, l’agre de la llengua.

 

* * *