Actualitat, EducaMiró

Sant Joan 2021

Publicat el 4 juny 2021

Us presentam totes les activitats que hem preparat per a celebrar amb vosaltres l’onomàstica de Joan Miró!

ACTIVITATS AL VOLTANT SANT JOAN

CONCERT JORDI MARANGES. Convidat especial: Roger Pistola
Presentació del nou EP “David & Jonatán”

DATA: 23 de juny
HORA: 21 h
PREU: 10 € (Cabuda limitada)
RESERVES MarangesyPistolayFundacioMiro@gmail.com

PROGRAMA D’ACTIVITATS 24 DE JUNY

Aquest Sant Joan 2021 us presentam diverses propostes gratuïtes per a totes les edats, per a les quals és necessari inscriure’s prèviament per tal de respectar totes les mesures sanitàries actuals. Podeu apuntar-vos a partir del 8 de juny telefonant al 971 701 420 de dimarts a dissabte de 10.30 a 18.30h.

 • ACTIVITAT EDUCATIVA “DERIVA MIRÓ”

Us atreviu a descobrir els espais naturals de la Fundació?

Miró tenia un vincle molt fort amb la terra i amb la natura. A través d’aquesta proposta descobrireu de més a prop els exteriors de la Fundació Miró Mallorca: els seus components naturals, així com altres elements que conformen els jardins i els espais de trànsit, incloent les obres d’art i els elements arquitectònics més emblemàtics. A través d’una “deriva” realitzareu una descoberta a partir d’unes pautes i pistes en què l’atzar i les vostres pròpies decisions faran que tingueu una experiència única i ben entretinguda!

Abans de començar la descoberta haureu de crear el vostre “marc fotogràfic” per a anar “capturant” les imatges que trobeu durant la vostra passejada mironiana.

Torns: 10.30 h, 11.15 h, 12 h, 12.45 h i 13.30 h

(* Cal inscripció prèvia. Places limitades. Els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un adult.)

 • CONFERÈNCIA “ESQUEIXANT MIRÓ”

El projecte “Esqueixant Miró”, creat per Anna Berenguer, que fou guardonat amb la Beca Pilar Juncosa 2020 a un Projecte d’Educació Artística, s’ha desenvolupat de forma presencial des del 30 de març fins al 16 d’abril de 2021. És un treball a partir del cos de l’usuari per a poder encarnar algunes reflexions de Joan Miró, agafant com a element vertebrador el concepte d’esqueix. El resultat del procés ha estat un conjunt de peces performatives a partir del treball del cos en relació amb tres eixos diferenciats: l’espai, el temps i l’escolta.

Els usuaris han estat un grup de joves d’un centre de primera acollida de l’IMAS, d’entre 13 i 17 anys, que han pogut trobar dins aquesta experiència artística i col·laborativa un espai de gran llibertat per a expressar-se.

 • El projecte conclou el dia de Sant Joan, amb una performance dels i de les participants a la Fundació i es farà una xerrada oberta al públic i una petita mostra on es faran visibles els resultats, dins les sales de la Fundació.
 • Presentació i visita del projecte Esqueixant Miró. Beca Pilar Juncosa a un projecte d’educació artística 2020 amb alguns dels participants.
 • Conversatori amb Anna Berenguer, Jordi Ferreiro i Jordi Pallarés de Taula, Associació d’Educadores de les Illes Balears.

Horari: 12 h

(* Cal inscripció prèvia. Places limitades.)

 • CONCURS DE FOTOGRAFIA #SantJoan2021

Amb les vostres millors fotografies podreu participar en el nostre concurs de fotos #SantJoan2021.

(* No cal inscripció prèvia.)

BASES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA:

 • Per a participar-hi heu de seleccionar una imatge que hàgiu realitzat durant la vostra visita a la Fundació el dia de Sant Joan 2021.
 • Posar-li un títol que la defineixi.
 • Heu de compartir la vostra fotografia a les nostres xarxes socials (@miromallorca) amb el hashtag #SantJoan2021 i el hashtag amb el títol que hàgiu escollit, o si ho preferiu, també podeu enviar-la a l’adreça electrònica educacio@miromallorca.com.
 • S’accepta un enviament màxim de 3 imatges per persona.
 • Per a tots els públics: no hi ha edat mínima ni límit per a participar-hi.
 • Teniu des del 24 al 27 de juny per a fer l’enviament.
 • Informarem del nom del guanyador o de la guanyadora la setmana del 28 de juny.

PREMIS

 • La persona guanyadora del 1r premi gaudirà d’un passi anual a la Fundació i un detall exclusiu.
 • Hi haurà també un 2n premi, que consistirà en un obsequi mironià molt especial.

cartell-sant-joan-2021

cartell-sant-joan-2021-1.pdf
Descàrrega

Aquesta activitat et pot interessar

TRANSPORT I MOBILITAT

Per comoditat, rapidesa i seguretat recomanam venir amb transport públic (línies 4, 20 i 46 d’autobús). En el cas de venir amb vehicle privat, recomanam arribar amb suficient temps per a poder accedir amb comoditat a la Fundació Miró Mallorca.

* * *