Activitat, Concerts, Xarxes Socials

Scarlet Rivera sings Dylan _ Concert #21 del cicle musical WOMEN don´t WAIT for WAITS

Publicat el 30 maig 2023

El cicle musical WOMEN don´t WAIT for WAITS programa la primera visita a Mallorca de la llegendària violinista Scarlet Rivera.  Els amants de la música teniu una cita, divendres 16 de juny a les 21 h. a la Fundació Miró Mallorca, dins el programa d'activitats culturals de #SantJoan23.

Nascuda fa 73 anys a Chicago, té un lloc en la història del Rock com a pionera del violí elèctric. Partint d’una formació clàssica, va trencar les normes en experimentar amb tots els gèneres musicals. Va ser una revolucionària des del principi i Bob Dylan va reconèixer la seva genialitat convidant-la a la gira Rolling Thunder Revue i a l’enregistrament de Desire el 1975, elegit per la revista Time com un dels cinc millors àlbums del bard de Duluth. Martin Scorsese va immortalitzar aquella mítica gira en un famós documental que acreditava la violinista com The Queen Of Swords com a primer membre femení de la banda de Dylan, Scarlet va aparèixer en quatre àlbums multiplatí addicionals. 

També és coneguda per innombrables enregistraments i actuacions amb els artistes més influents del nostre temps; ha actuat al Carnegie Hall, amb l’Orquestra de Duke Ellington i al Centre Kennedy. El seu últim àlbum, All of Me, va rebre crítiques estel·lars a tot el món. Scarlet continua el seu viatge d’expressió i creativitat actuant amb llegendes com Indigo Girls, Tracy Chapman, David Johansen i la cinc vegades guanyadora del Grammy, Cindy Cashdollar. Bradley Lauretti acompanyarà la guitarra a Scarlet Rivera dins d’una gira que els portarà per les principals ciutats del nostre país. Una gira que curiosament anirà en paral·lel amb la de Bob Dylan.

 

Bob Dylan: “The more isolated I am in space and time,

is when songs come to me”.

Contacte

Comunicació i Màrqueting
Fundació Miró Mallorca
Carrer de Saridakis, 29
07015 Palma
Tel. +34 971 70 14 20
comunicacio@miromallorca.com

* * *