Actualitat

XI Mallorca Saxhophone Festival. Primer concert, avui divendres!

Publicat el 30 gener 2019

Avui divendres, 1 de febrer a les 19 hores, encetam a la Fundació el XI Mallorca Saxophone Festival amb l'actuació de Rodrigo Vila i Joan R. company
Obres de Bach, Kuan, Françaix, Falla i Denisov

Una nova i innovadora plataforma tant artística com pedagògica dirigida tant als joves saxofonistes com oberta al públic en general de les Illes Balears i de la ciutat de Palma en particular.

Amb l’ànim d’obrir el festival al conjunt de la societat balear i aconseguir una major difusió de les seves activitats i una òptima assistència de públic, tots els concerts són gratuïts.

Joan R. Company
Especialista en música de cambra, Joan R. Company (València, 1986) realitza una intensa activitat de concert a solo, en ensemble i en col•laboració amb artistes d’altres àmbits com el teatre i les arts visuals i és convidat com a pianista acompanyant en masterclasses i festivals d’àmbit internacional. Graduat per l’ESMUC, va iniciar-se en el piano amb la seua àvia materna i ha estudiat amb els professors Jordi Masó, Javier Esplugues, Isabel Soler, Luca Chiantore i Pablo Gómez Ábalos. És professor del Conservatori Superior de les Illes Balears i del Conservatori de Sant Cugat.

Rodrigo Vila
Des de 2004 és professor titular de saxòfon al Conservatori Superior de Música i
Dansa de les Illes Balears. Al llarg d’aquests anys els seus alumnes han destacat, tant a nivell individual com en diferents formacions de cambra, en els més prestigiosos concursos de música nacionals i internacionals. Des de la creació del Mallorca Saxophone Studio, aquest projecte pedagògic compte en el seu haver amb més de 45 premis, el que el converteix en un dels referents actuals pel que fa a l’ensenyament del saxòfon.

 

* * *