Actualitat, Educació, EducaMiró, Espai educatiu, Exposicions, Llibre artista, Ucraïna, visita

Visita-taller nins i nines d’Ucraïna. Associació Amar Ucraïna

Publicat el 28 desembre 2022

Avui ens han visitat un grup de nins i nines d'Ucraïna a través de l'Associació Amar Ucraïna (Associació mallorquina d'ajuda als refugiats d'Ucraïna). Hem pogut gaudir d'un passeig juntes per la Fundació Miró Mallorca i realitzar un taller de llibre d'artista ben particular.

Durant la visita hem explorat els racons de la Fundació passant pel Taller Sert, el Taller de Son Boter, l’exposició “El Miró de Son Boter” i els jardins de la Fundació.

Tot seguit hem gaudit d’un berenar conjunt per agafar forces i ens hem dirigit a l’espai educatiu per a realitzar la part pràctica.

Els nins i nines han creat un llibre d’artista a través de material divers que podien emprar baix el seu criteri, plasmant les seves pròpies inquietuds i emocions així com la vivència i l’empremta que els ha causat Miró!

Volem agraïr a l’Associació Amar Ucraïna el seu interès per a realitzar aquesta activitat al nostre museu, a l’Equip de Gestió de la diversitat Cultural, àrea de justícia social, feminisme i LGTBI de l’Ajuntament de Palma gràcies al qual vam poder comptar amb el suport de la traductora Natalia Tkachyk, a la qual també agraïm la seva tasca que va fer que la visita fos ben especial per a tots i totes!

 

* * *