Activitats

Festival Paco de Lucía: Com construir una guitarra flamenca

Dins el marc del festival, oferim una conferència per aprendre, de la mà del Luthier Fernando Rubins, a construir una guitarra flamenca

21 abril 2024
Tallers i cursos

T'atreveixes a construir una guitarra flamenca? Doncs el pròxim diumenge 21 d'abril de 12 a 14 h, tens una cita a la Fundació amb el gran Luthier Fernando Rubin. Ell ens ensenyarà les diferents etapes de la construcció d'una guitarra flamenca.

Dins el marc del Festival Paco de Lucia Mallorca s’organitza una jornada per a professionals de tots els àmbits de la guitarra i el públic interessat que té com a tema el procés de construcció d’una guitarra flamenca. Oferida pel Luthier Fernando Rubin, s’estudiaran les diverses etapes de la construcció, les diferències entre una guitarra clàssica espanyola i una flamenca, així com els plànols dels constructors més cèlebres.
Hi col·laboren la Fundació Almas Marinas, un projecte d’educació i conscienciació ambiental on s’aprofundirà sobre la protecció dels boscos i es descobriran els productes d’Ametlla de Mallorca, en ser la fusta d’ametller, una de les que se sol utilitzar per construir guitarres.