• A qui es dirigeix Open House Palma?

  • Es tracta d’un esdeveniment plural i multidisciplinar on tothom hi té cabuda. Open House Palma té l’esperit d’obrir la ciutat, l’arquitectura i el patrimoni a tots/tes.
 • Què passa dia 5 de novembre?

  • A les 18.30 h es donarà el sus de sortida al Festival Open House Palma a la Fundació. Hi haurà una visita teatralitzada de la companyia As Marias a l'Edifici Moneo, una visita guiada al Taller Sert per part del director de la Fundació i el responsable d'activitats i una xerrada dels fundadors de l'OHP a Son Boter.
 • On i quan serà la visita als diferents edificis de la Fundació?

  • Es podrà visitar l'Edifici Moneo, el Taller Sert i Son Boter. Dissabte dematí i horabaixa i diumenge al matí.
 • Qui ho organitza?

  • Open House Palma és una iniciativa solidària i sense ànim de lucre, organitzada per l’Associació Cultural Open House Palma, i que té com a objectiu principal fomentar i divulgar el patrimoni arquitectònic de la ciutat de Palma.
Activitats

L’Open House Palma aterra a la Fundació Miró Mallorca

El major festival d'arquitectura i portes obertes de la nostra ciutat. Els dies 5, 6 i 7 de novembre.

5 — 7 novembre 2021
Conferències i seminaris, Visites

Open House Palma és el major festival d’arquitectura i portes obertes de la nostra ciutat. Durant un cap de setmana a l’any, s’omplen els carrers de cultura, coneixement i experiències úniques a través de l'arquitectura i urbanisme que ens envolta. S’obren, de manera gratuïta, més de 80 edificis i espais, els millors exemples d’arquitectura i disseny de Palma, habitualment tancats al públic. Paral.lelament també es desenvolupen diferents activitats relacionades amb l’arquitectura i urbanisme de Palma.

El festival d’arquitectura Open House Palma obre, de manera gratuïta, uns 80 edificis i espais, els millors exemples d’arquitectura i disseny de Palma, habitualment tancats al públic. Totes les visites són guiades per l’equip de voluntariat, amb prèvia formació específica.

El festival vol allunyar-se de la Palma turística, dels edificis cèntrics que surten a les postals, perquè l’arquitectura, el disseny i el patrimoni de Palma va molt més enllà del centre històric, i es troben a tots els districtes de la ciutat. Tal vegada alguns no són tan coneguts, però formen part del patrimoni arquitectònic de la mateixa manera.

També, creiem que l’arquitectura, el disseny i el patrimoni de Palma va més enllà d’un únic estil, tipologia o època, per la qual cosa s’han seleccionat edificis de tots els àmbits, públics i privats, que representen la varietat patrimonial de la ciutat. Des de casals amb patis tradicionals, fins a edificis de la més fervent avantguarda, passant pels més icònics modernistes i alguns habitatges socials.

Així doncs, durant el cap de setmana del 6 i 7 de novembre de 2021, s’obriran les portes dels edificis i espais més representatius de tots els districtes de la ciutat: Centre, Ponent, Nord i Llevant.

Per inscripcions i tota la informació sobre el Festival entra a:

OPEN HOUSE PALMA