• Organitzen

  • CineCiutat i la Fundació Miró Mallorca
 • Quan

  • Tots els dijous d'agost
 • Horari

  • 20.30 h visita guiada
  • 22.00 h projecció
 • Entrades

  • Anticipades o abans de cada projecció a la taquilla de Miró Mallorca Fundació
 • Preu

   • General 4€
   • Entrada + visita guiada exposició 5€
   • Abonaments “hamaca” 5 sessions 32€
   • *Preus especials per socis de CineCiutat
Activitats

PlaySummer’18. Nits de cine a la Fundació Miró Mallorca

2, 9, 16, 23 i 30 d'agost a partir de les 20.30 h. Projeccions a les 22 h.

2, 9, 16, 23 i 30 agost 2018
Cinema i audiovisuals

Nou cicle de cinema basat en la temàtica “Bad girls, good girls”. La programació inclou 5 pel·lícules en VOS que es projectaran als jardins de la Fundació tots els dijous des del 2 i fins el 30 d’agost a les 22 h. Prèviament, a les 20.30 h, oferim la possibilitat de gaudir d'una visita guiada a l'exposició "Miró, esperit salvatge".

Un estiu més, la Fundació Miró Mallorca proposa un cicle de cinema a la fresca per a mostrar una part de la cultura cinematogràfica durant totes les nits dels dijous d’agost.

Una oportunitat per a gaudir dels jardins del museu i d’una selecció de cinema de diferents èpoques, basada en la temàtica del paper de la dona al llarg dels anys. “Bad girls, good girls”, és el nom d’aquesta nova edició, que vol incidir en els temes del feminisme, l’empoderament, l’actitud transgressora, etc., de la dona a través del temps i des de diferents òptiques.

 • Els assistents podran combinar art i cinema amb una visita guiada a l’exposició actual, “Miró, esperit salvatge”, que tindrà lloc abans de la projecció del film, a les 20.30 h.
 • Una altra alternativa és optar per una acomodació especial, mitjançant la possibilitat de veure les projeccions asseguts en gandules amb els abonaments o les entrades VIP que s’han preparat per a l’ocasió.

Aquesta activitat és el resultat d’un conveni de col·laboració entre CineCiutat i la Fundació Miró Mallorca.

 

La programació inclou 5 pel·lícules en VOS:

02/08 Gilda (110’)  , Charles Vidor, 1946. Trailer

09/08 Frida (104’) , Julie Taymor, 2002. Trailer

16/08 Juno (96’) , Jason Reitman, 2007. Trailer. Projecció gratuïta

23/08 Carol (118’) , Todd Haynes, 2015. Trailer

30/08 Paula (104’) , Christian Schwochow, 2016. Trailer

 

 • Gilda (110’), Charles Vidor, 1946

Intèrprets: Rita Hayworth, Glenn Ford; Música: Hugo Friedhofer; Fotografia: Rudolph Maté; Guió: Marion Parsonnet (història, E.A. Ellington / adaptació, Jo Eisinger)

Mundson salva Farrell d’un pistoler i el converteix en la seva mà dreta al casino que regenta. No obstant això, la relació entre ambdós homes es ressent definitivament quan Mundson torna d’un viatge acompanyat de Gilda, amb qui s’ha casat. Farrell havia tingut, anys enrere, una relació amb aquesta dona, extremadament sensual i atractiva, però va acabar odiant-la. La nova relació entre Farrell i Gilda està plena d’emocions i reticències, de sentiments i de retrets, i es torna més estranya quan de sobte Mundson desapareix.

 

 • Frida (104’), Julie Taymor, 2002

Intèrprets: Salma Hayek, Alfred Molina; Música: Elliot Goldenthal; Fotografia: Rodrigo Prieto; Guió: Hayden Herrera, Clancy Sigal

Interessant film, nominat a 6 Òscar, amb aspectes molt valuosos, sobretot en ambientació, estètica i plàstica, que pot servir com a introducció de Frida per al gran públic, un esborrany interessant per als que hi entrin sense conèixer res de la pintora mexicana.

Frida Kahlo (Salma Hayek) es casa amb el seu company, l’artista Diego Rivera, qui comparteix amb ella els seus radicals punts de vista polítics.
En el film de Taylor s’aprecien la força dels sentiments de la pintora, el seu sofriment perenne, la seva passió desbordada per Diego Rivera i el seu afany per a ser dona per damunt de tot. S’hi viu la política del seu temps, les seves activitats col·lectives com a comunista, amb Trotski i Stalin.

 

 • Juno (96’), Jason Reitman, 2007. Projecció gratuïta

Intèrprets: Ellen Page, Michael Cera; Música: Mateo Messina; Fotografia: Eric Steelberg; Guió: Diablo Cody

Juno és una comèdia produïda pels Estats Units el 2007, dirigida per Jason Reitman, guanyadora de l’Oscar al Millor Guió Original. Aquesta pel·lícula confirma la jove revelació canadenca Ellen Page.

Juno MacGuff és una adolescent que s’enfronta a un embaràs imprevist. Amb 16 anys, es troba embarassada del seu company de classe, Paulie Bleeker. Amb l’ajuda de la seva millor amiga, Leah, Juno parteix a la recerca de pares ideals per a criar el futur infant: una parella afortunada que viu als afores, Mark i Vanessa Loring. Feliçment, Juno té el suport total dels seus pares mentre ha de plantar cara a decisions difícils, abraçant el món dels adults, i descobreix –finalment– on és el seu vertader lloc.

 

 • Carol (118’), Todd Haynes, 2015

Intèrprets: Cate Blanchett, Rooney Mara; Música: Carter Burwell; Fotografia: Edward Lachman; Guió: Phyllis Nagy, basat en The Price of Salt, de Patricia Highsmith

Carol és una pel·lícula britànica i nord-americana estrenada el novembre de 2015 als Estats Units i dirigida per Todd Haynes. Està protagonitzada per Cati Blanchett i Rooney Mara, amb papers secundaris de Sarah Paulson i Kyle Chandler.

Una jove d’uns vint anys, Therese Belivet (Rooney Mara), fa feina en una botiga de Manhattan –aspirant a fotògrafa– i somia amb una vida millor quan coneix Carol Aird (Cate Blanchett), una dona seductora atrapada en un convenient matrimoni sense amor. Ben aviat, neix una connexió immediata entre elles. Mentre Carol s’allibera dels confinaments del seu matrimoni, el seu marit (Kyle Chandler) comença a qüestionar la seva actitud i surt a la llum la seva anterior infidelitat amb la seva millor amiga, Abby (Sarah Paulson).

 

 • Paula (104’), Christian Schwochow, 2016

Intèrprets: Carla Juri, Albrecht Schuch; Música: Jean Rondeau; Fotografia: Frank Lamm; Guió: Stefan Kolditz, Stephan Suschke

El film repassa la trajectòria artística i vital de Paula Becker durant la seva estada a Worpsede i París. La pintora és interpretada per Carla Juri. El film va aconseguir dos premis del cinema alemany i va rebre bones crítiques; també hi apareixen l’artista Clara Westhoff, el pintor –i marit– Otto Modersohn i el poeta Rainer Maria Rilke, interpretats per Roxane Duran, Albrecht Schuch i Joel Basman, respectivament.

Alemanya, a principis del segle XX. La jove artista Paula Becker està decidida a seguir les seves pròpies normes. Als seus 24 anys rebutja les convencions establertes i explora el seu estil únic, mentre floreix a la comunitat artística de Worpswede, on fa amistat amb l’artista Clara Westhoff i el poeta Rainer Maria Rilke.

 

­­­­­­­­

 Tarifes:

Tarifa normal per sessió 4€
Tarifa socis CineCiutat 3€
Abonament 5 sessions normal 15€
Abonament 5 sessions socis CineCiutat 12€
Entrada cine+visita exposició Miró esperit salvatge 4+1 = 5€
Entrada cine+visita exposició socis CineCiutat 3+1 = 4€
Entrada VIP: hamaca + cine + visita exposicio (nombre màxim d’entrades d’aquesta tipologia 10) * 9€
Abonament VIP: hamaca + cine + visita exposicio (nombre màxim d’entrades d’aquesta tipologia limitat) * 32€

* en total la suma d’entrades VIP i abonaments VIP segons disponibilitat d’hamaques (15 hamaques).

 

Cartell de Play Summer’18