Avui hem iniciat amb moltíssima il·lusió un nou projecte d’educació artística, inclòs dins el nostre Programa Social, amb un grup d’usuàries i usuaris del Centre de Dia Es Siurell d’ASPACE. Amb aquest projecte, que ha estat dissenyat i executat per l’equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca, es pretén que les i els participants s’aproximin a l’obra i figura de Joan Miró a partir del diàleg amb el paisatge i l’experimentació artística.

Durant aquesta primera sessió hem conversat sobre com ens relacionam amb el nostre entorn natural més proper i de les formes, colors, textures i aromes que allà hi descobrim. També s’han establert nous vincles i esdevingut experiències molt agradables i enriquidores per a tothom.

Hem treballat de manera conjunta sobre un immens teixit per donar vida a un preciós mural que ens evoca totes aquelles emocions que ens fa sentir aquesta natura que tant estimam. Estem expectants per conèixer què farem amb aquesta gran tela a la propera sessió que es durà a terme a la Fundació Miró Mallorca!

* * *