Actualitat, Premsa

Històries en femení, molt més que un cicle de cinema

Publicat el 6 març 2020

Històries en femení

“Històries en femení” presenta documentals i pel·lícules que posen a l’espectador davant de diferents qüestions socials com la immigració o el bullying. Després de cada projecció, es fomenta un debat moderat per una persona especialitzada i que comptarà amb la participació d’un expert o experta en el tema, que animarà al públic a opinar i expressar les seves idees.

Una proposta de cinefòrum en femení, per a commemorar el Dia Internacional de la Dona, el proper 8 de març, que es durà a terme tots els dijous del mes de març a l’auditori de la Fundació

Destacar que, Laura Galán, actriu protagonista de Cerdita, un curtmetratge que es va endur el Premi Goya 2019 al millor curt de ficció, estarà present al darrer debat del cicle. Al film, aquesta actriu es passa catorze minuts corrent en bikini. Als seus 33 anys, té en el seu currículum un treball cinematogràfic amb Terry Gilliam, amb qui va treballar a The Man Who Killed Don Quixote.

Programació del cicle

 

* * *
2 comentaris
  1. ISABEL M DE FUERTES ha dit:

    Imagin que estan cancel·lats tots els actes prevists. Jo tenia intenció de venir a veure “Cerdita”. Podeu enviar-me informació per favor? Gràcies!

    1. Roser Salmoral ha dit:

      Sí, Isabel, disculpa el retard en respondre. Fins ara no he vist el seu comentari. Potser en el futur tornarem a acollir el cicle de “Històries en femení”. Estigui pendent de la nostra pàgina web i les xarxes socials @miromallorca. Moltes gràcies.

Publica un comentari