La Biblioteca Pilar Juncosa ja és al CABIB

La Biblioteca Pilar Juncosa, ubicada a la Fundació Miró Mallorca, incorpora tots els seus registres al Catàleg Bibliogràfic de les Illes Balears (CABIB). A partir d’ara els usuaris de la biblioteca i tothom que estigui interessat en l’art contemporani i especialment en l’obra i la vida de Joan Miró, podran fer consultes online dels prop de 20.000 registres bibliogràfics d’exemplars de la biblioteca que s’han exportat al catàleg, baix l’escope de consulta de l’Ajuntament de Palma.

Contacte

Comunicació i Màrqueting
Fundació Miró Mallorca
Carrer de Saridakis, 29
07015 Palma
Tel. +34 971 70 14 20
comunicacio@miromallorca.com

Amb la incorporació al CABIB la Biblioteca de la Fundació, que des del passat mes de febrer té el nom propi de Biblioteca Pilar Juncosa, s’obri a la ciutadania i, en tant que biblioteca pública, acompleix la seva funció d’estar oberta a la comunitat i garantir l’accés a la informació. Aspira també a que més usuaris s’apropin a gaudir dels seus serveis i de la seva col·lecció bibliogràfica en un entorn tan singular com és la Fundació Miró Mallorca. És una biblioteca pública i d’accés obert i gratuït per a tothom, que disposa de pàrquing propi.

Conformen la col·lecció de documents i llibres, disciplines artístiques tan diverses com arquitectura, urbanisme, pintura, escultura, ceràmica, fotografia, disseny, museologia, etc. El CABIB és un projecte de cooperació bibliotecària que ofereix a les biblioteques adherides de les Illes Balears un sistema comú de gestió, així com permetre als usuaris accedir a tota la informació bibliogràfica a través d’Internet (ubicació de l’exemplar, disponibilitat, modalitat de consulta, gestió de reserves, etc.). Actualment, formen part del CABIB unes 180 biblioteques de totes les Illes.

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la feina conjunta entre el centre coordinador de biblioteques de l’Ajuntament de Palma, el suport tècnic de la Universitat de les Illes Balears i la pròpia Fundació.

* * *