Activitat, Actualitat, Educació, famílies, Premsa

5, 4, 3, 2, 1 …… Arriba Sant Joan 2023!!

Publicat el 8 juny 2023

Aquest any volem celebrar Sant Joan amb tu, però no només un dia. Us hem preparat un munt d'activitats, concerts, tallers familiars i una gran festa! Del 16 al 24 de juny, vine a celebrar #SantJoan23 amb nosaltres!


Divendres 16 de juny a les 21 h / Concert d’Scarlet Rivera

El cicle musical WOMEN don´t WAIT for WAITS programa la primera visita a Mallorca de la llegendària violinista Scarlet Rivera.  Els amants de la música teniu una cita, divendres 16 de juny a les 21 h. a la Fundació Miró Mallorca, dins el programa d’activitats culturals de #SantJoan23.

Més informació i entrades


L'artista Glenda León, Premi de Creació Artística 2021

Dimecres 21 de juny a les 19 h / Inauguració de l’exposició Cada Forma és una Forma del Temps de Glenda León

L’obra de Glenda León revela una concepció holística de l’Univers. Constantment explora i descobreix la bellesa dels més ínfims –i alhora incommensurables– detalls de la vida quotidiana que ens són invisibles o passen desapercebuts. L´artista aposta per un procés continu de re-significació d´objectes, formes, materials, per advertir-nos que som part d´un tot interconnectat.

Més informació

Glenda León


Divendres 23 a les 21 h / Concert de Jay-Jay Johanson 

Jäje Johansson, conegut com Jay-Jay Johanson és un cantant i compositor suec. Als set anys va començar a estudiar en un conservatori musical, on va aprendre a tocar el piano, el saxofón i el clarinet. El 1996, va publicar el seu primer àlbum titulat Whiskey, i va començar a tenir èxit a França, i poc més tard a Gran Bretanya i la resta del continent. Entre els seus discos més coneguts es troben: Tatoo, Poison, Rush i l’àlbum, titulat The Long Term Physical Effects Are Not Yet Known, en què tornaria al so que el va fer famós.

Més informació i entrades


Dissabte 24 de juny de 10.30 a 14 h / Sant Joan 2023 per a tota la família

Diada per a celebrar l’onomàstica de Joan Miró amb un conjunt d’activitats d’experimentació artística per a tots els públics.

Entrada gratuïta a totes les activitats.

ACTIVITATS EDUCATIVES

Diversos espais de la Fundació  

De 10.30 a 14 h

LLOCS POSSIBLES

Crearem una instal·lació col·lectiva dissenyant una clau que pugui obrir el nostre espai somniat.

TRAÇOS DE MEMÒRIA

Sabies que Miró s’inspirà en una galeta d’Inca per a crear l’escultura Constellation? Et convidam a degustar una Quely i deixar volar la teva imaginació.

FILANT PARAULES

Sobre els murs de Son Boter habiten traços carregats de força i significat. Pensa paraules que ens encoratgin; traça-les amb filferro i acoloreix-les amb llanes de colors.

CAPS-GIRATS

Miró es va retratar a una de les parets de l’interior de Son Boter. Anima’t a fer el teu autoretrat a través de la tècnica de la monotípia!

A MÀ ALÇADA

Passeja per Son Boter, impregna’t de la seva història i engresca’t a crear el teu dibuix in situ tal com estaran fent els i les urban sketchers a l’Espai Estrella.

CONCURS DE FOTOGRAFIA “SKETCHERS EN ACCIÓ!”

Fotografiau allò que més us cridi l’atenció de l’urban sketching i compartiu-ho amb nosaltres per entrar en el nostre concurs. Bases a  www.miromallorca.com

TROBADA D’URBAN SKETCHERS

Espai Estrella – De 10.30 a 13.30 h

Els i les membres d’Urban Sketchers Mallorca es trobaran a la Fundació per a dibuixar a les sales de l’Espai Estrella de l’Edifici Moneo.

ENCONTRE AMB ELS I LES URBAN SKETCHERS

Porxo de l’entrada – A les 13.30 h

Veniu a conèixer de primera mà els dibuixos que hauran realitzat els i les urban sketchers durant la sessió de dibuix a l’Espai Estrella.

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE EDUCATIU “POÈTICA VEGETAL” DE CAMILO MUTIS

Auditori – A les 11 h

Conferència, presentació i mostra del projecte a càrrec dels participants i de Camilo Mutis, guanyador de la Beca Pilar Juncosa a un Projecte d’Educació Artística 2022.

PROGRAMA SANT JOAN 2023

stjoan2023_fmiromallorca.pdf
Descàrrega

mapa_sant-joan_a3_pdf

mapa_sant-joan_a3_pdf.pdf
Descàrrega
* * *