Activitat, Actualitat, Concerts, Educació, EducaMiró, Mallorca Live Festival 2022

Compte enrere per a Sant Joan 2022!

Publicat el 13 juny 2022

Ja ho tenim tot preparat per al pròxim 24 de juny, en què us convidam a celebrar amb nosaltres l’onomàstica de Joan Miró!

Aquest Sant Joan 2022 us presentam diverses propostes gratuïtes per a totes les edats. El programa d’activitats educatives d’enguany, dissenyat pel Departament d’Educació i Activitats de la Fundació Miró Mallorca, s’oferirà de 10 a 14 h, amb el fil conductor del procés creatiu de Joan Miró, vinculat a l’exposició “Miró, més enllà del llenç”. En aquesta ocasió tindrem la possibilitat d’apropar-nos a la tècnica del tapís, així com d’experimentar pictòricament amb suports poc habituals, creant el nostre llibre d’artista. Descobrirem la potència de la immediatesa del traç a través d’una intervenció col·lectiva i us animarem a explorar tots els racons de la Fundació a través d’un entretingut i divertit concurs fotogràfic.

Coneixerem La potència de les simples coses. Un projecte d’art i educació dEstefanía Santiago, guanyadora de la Beca Pilar Juncosa a un projecte d’educació artística 2021, i a les 10 h tindrà lloc a l’Auditori de la Fundació un col·loqui entre la ponent i les persones participants.

Enguany, la festivitat de Sant Joan s’enriqueix amb la presentació d’una sèrie de concerts i showcases que es duran a terme de 14.30 a 17 h. El públic assistent podrà gaudir de música illenca en viu, gràcies a la col·laboració amb l’MLP Pro, Mallorca Live Festival Pro. L’espai triat és únic i incomparable, el darrer taller creatiu de Joan Miró, Son Boter.

ON S’AMAGA LE LÉZARD?” CONCURS DE FOTOGRAFIA #SantJoan2022

Us convidam a passejar per la Fundació i us reptam a descobrir i fotografiar amb els vostres telèfons mòbils l’amagatall del personatge de Le Lézard. Amb les vostres millors fotografies podreu participar en el nostre concurs de fotos #SantJoan2022.

BASES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA:

  • Per a participar-hi heu de seleccionar una imatge que hàgiu realitzat durant la vostra visita a la Fundació el dia de Sant Joan 2022.

  • Heu de compartir la vostra fotografia a les nostres xarxes socials (@miromallorca) amb el hashtag #SantJoan2022 o, si ho preferiu, també podeu enviar-la a l’adreça electrònica educacio@miromallorca.com

  • S’accepta un enviament màxim de 3 imatges per persona.

  • Per a tots els públics: no hi ha edat mínima ni límit per a participar-hi.

  • Teniu del 24 al 26 de juny per a fer-ne l’enviament.

  • Informarem del nom del guanyador o de la guanyadora la setmana del 27 de juny.

PREMIS

  • La persona guanyadora del 1r premi gaudirà d’un passi anual a la Fundació, una visita privada i exclusiva (abans del mes d’octubre i per a un màxim de 10 persones) i un detall ben original.

  • Hi haurà també un 2n premi, que consistirà en un obsequi mironià molt especial.

PODEU CONSULTAR-NE EL PROGRAMA COMPLET AQUÍ

Mapa Sant Joan 2022

mapa-sant-joan-2022-scaled.jpg
Descàrrega

Aquesta activitat et pot interessar

TRANSPORT I MOBILITAT

Per comoditat, rapidesa i seguretat recomanam venir amb transport públic (línies 4, 20 i 46 d’autobús). En el cas de venir amb vehicle privat, recomanam arribar amb suficient temps per a poder accedir amb comoditat a la Fundació Miró Mallorca.

* * *