EducaMiró, Premsa

Concurs de fotografia: Aquest Sant Joan el fas tu!

Publicat el 19 juny 2020

Ens ajudes a fer que aquest Sant Joan també sigui especial? Participa en el nostre concurs de fotografia publicant o enviant una imatge i guanya un passi anual i un obsequi mironià! A continuació trobareu les bases, teniu fins al 24 de juny!

Detall de "Personnage et oiseau" (Joan Miró, 1968)

© Pep Escoda

Des de fa anys celebram Sant Joan amb vosaltres oferint-vos un conjunt de propostes, activitats, tallers i portes obertes a la Fundació, però aquest any, a causa de la situació actual, no podrem fer-ho de forma vivencial. Tot i això volem seguir celebrant l’onomàstica de Miró amb una proposta participativa, perquè aquest Sant Joan el facem entre tots i totes!


BASES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA “Aquest Sant Joan el fas tu!”

Joan Miró va crear algunes de les seves escultures amb una tècnica anomenada “assemblatge”, amb la qual creava composicions amb objectes quotidians, que a priori no tenien cap intencionalitat artística, transformant-les en personatges, dones i ocells, entre d’altres.

  • Per a participar en el concurs heu d’enviar-nos una imatge d’un objecte quotidià que tingueu a casa i que cregueu que Joan Miró hauria volgut fer servir per a crear una de les seves escultures.
  • Posau-li una etiqueta que defineixi per què creis que a Joan Miró li agradaria emprar el vostre objecte. Us proposam aquestes per a ajudar a inspirar-vos: #negre #buit #constel·lació #colorsprimaris #artrupestre #culturapopular #natura
  • Heu de compartir la vostra fotografia a les nostres xarxes socials (@MiroMallorca) amb el hashtag #JofaigSantJoan2020 i el hashtag que hàgiu escollit, o si ho preferiu, també podeu enviar-la a l’adreça electrònica educacio@miromallorca.com
  • S’accepta un enviament màxim de 3 imatges per persona.
  • Per a tots els públics: no hi ha edat mínima ni límit per a participar.
  • Teniu des del 19 de juny fins al 24 de juny, inclòs.
  • Informarem del nom del guanyador o de la guanyadora la setmana del 29 de juny.

PREMIS

  •  La persona guanyadora del 1r premi gaudirà d’un passi anual a la Fundació i un detall exclusiu.
  • Hi haurà també un 2n premi, que consistirà en un obsequi mironià molt especial.

Us deixam unes imatges de les escultures de Joan Miró amb què esperam que us inspireu i animeu a participar. Molta sort i bon Sant Joan a tots i a totes!

"Personnage" (Joan Miró, 1969)

© Pep Escoda

"Personnage et oiseau" (Joan Miró, 1968)

© Pep Escoda

"Femme" (Joan Miró, 1983)

© Pep Escoda

"Personnage gothique, oiseau éclair" (Joan Miró, 1968)

© Pep Escoda

"Figurine" (Joan Miró & Joan Gardy Artigas, 1991)

© Pep Escoda

* * *