EducaMiró

La punta d’un paraigües. 1a sessió

Publicat el 27 gener 2018

Aquest dissabte hem realitzat la primera sessió del taller familiar "La punta d'un paraigües", emmarcat dins el programa Mons creatius d'hivern-Projecte binomis i dirigit, en aquesta sessió, a famílies amb infants d’entre 3 i 6 anys. És un taller dissenyat i executat per Irene Gayà i Antònia Huguet, integrants de l'equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca i té com a punt de partida la reflexió del museu a partir del binomi artístic poesia-mitjans audiovisuals.

Per començar ens hem convertit en exploradors de paraules! Hem anat descobrint paraules molt especials que estaven amagades en diferents racons del museu i les hem anat guardant al nostre nigul.

Amb totes les paraules que hem descobert, hem anat a l’espai educatiu on hem barrejat paraules, formes i colors, tot apropant-nos al món de Joan Miró i a la poesia, a través de diferents tècniques artístiques.

Finalment hem experimentat amb la fotografia, mitjançant la qual hem creat entre tots i totes un poema col·lectiu (gif) que volem compartim amb vosaltres!

 

* * *